Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Efendiler!!!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Efendiler!!!!!

silindi
    Konu ibalaban tarafýndan (03-10-2015 Saat 23:42 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

resim gözükmüyor....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kanaryam1950 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    resim gözükmüyor....
    Sýkýntý orada foruma resim koyamýyorum. imageshack.us ve resimekle.gen.tr siteleriyle koymaya çalýþýyorum olmuyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ibalaban Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sýkýntý orada foruma resim koyamýyorum. imageshack.us ve resimekle.gen.tr siteleriyle koymaya çalýþýyorum olmuyor.
    Microsoft Ýnternet Explorer' ý güncelledim ve son sürümünü yükledim, foruma bende resim koyamadým ve eskisine döndüm. Sendede son sürümü varsa sanýrým sorun ordan kaynaklanýyor. Eskisine dön bir öyle dene

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kemal Turan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Microsoft Ýnternet Explorer' ý güncelledim ve son sürümünü yükledim, foruma bende resim koyamadým ve eskisine döndüm. Sendede son sürümü varsa sanýrým sorun ordan kaynaklanýyor. Eskisine dön bir öyle dene
    Doðru söylüyorsun cuma günü okulda explorer 6 vardý onunla rahatça resim yükleyebildim bir deneyeyim. Teþekkür ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri