REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Next 2000x super plus

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Next 2000x super plus

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar dükanımda şu anda biriken 4 adet next 2000 xsüper plus fta cihazlarım var yazılım nedeni ile birikmiş durumda sebep ben bu next cihazlarına yazılım atmasını bilmiyorum bu cihazlara hangi loderlerle yazlım atılır onuda bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlardan yardım alabilirmiyim unutmadan şunu söyleyeyim ben sadece goldmaster cihazlarına yazılım atabiliyorum başkasınada bilgim yok tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emrahelektronik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar herkese iyi akşamlar dükanımda şu anda biriken 4 adet next 2000 xsüper plus fta cihazlarım var yazılım nedeni ile birikmiş durumda sebep ben bu next cihazlarına yazılım atmasını bilmiyorum bu cihazlara hangi loderlerle yazlım atılır onuda bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlardan yardım alabilirmiyim unutmadan şunu söyleyeyim ben sadece goldmaster cihazlarına yazılım atabiliyorum başkasınada bilgim yok tşk
    arkadaşım goldmasterlara yazılım atmayaı biliyorsan bu cihazlara çok kolay yazılım atabilirsin aynı rs kabloyu kullanıyorsun tek farkı bu cihazlara stbyda yazılım atıyorsun next 2000 süper pluslarda yanlış yazılım atma şansı yok cihaz kabul etmez bu cihazların kendine özgü loaedri vardır bu siteden süper plusların loaederini alabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

formu takip edersen seni yönlendirir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ilginiz için teşekürler yarın yazılım atmayı deneyeceğim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emrahelektronik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar ilginiz için teşekürler yarın yazılım atmayı deneyeceğim
    Usb bellekle daha kolay atarsın al bir usb bellek senin için çok kolay olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usb bellekle daha kolay atarsın al bir usb bellek senin için çok kolay olur.
    sevgili kosavalı arkadaşın sözüne ettiği cihazda usb girişi yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[quote=emrahelektronik;280068]Arkadaşlar herkese iyi akşamlar dükanımda şu anda biriken 4 adet next 2000 xsüper plus fta cihazlarım var yazılım nedeni ile birikmiş durumda sebep ben bu next cihazlarına yazılım atmasını bilmiyorum bu cihazlara hangi loderlerle yazlım atılır onuda bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlardan yardım alabilirmiyim unutmadan şunu söyleyeyim ben sadece goldmaster cihazlarına yazılım atabiliyorum başkasınada bilgim yok tşk[/quot

bu linkler işinizi görecektir bakınız

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri