bülent ersoya dokunurmu hiç
verir üç beş kuruş dava kapanır!!
önemli olan ne dediği değil kime ne anlatmak istediğidir
selametle
bülent ersoya dokunurmu hiç
verir üç beş kuruş dava kapanır!!
önemli olan ne dediği değil kime ne anlatmak istediğidir
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
aslinda suc bizde ki böylelerini televizyonlardan takip ediyoruz.Allah o meymenetsizi bildigi gibi yapar insallah.BIZLERIN CANI HERZAMAN ICIN HAZIRDIR VATAN ICIN AMA O PARA BABALARI TABIKI BUNLARI ANLAYAMAZ;CÜNKÜ ONLARIN HAYATI SIRF KENDILERINI HEP ÖN PILANA CIKARMAKTIR:VATAN KELIMESI ONLAR ICIN BENCE BOSLUKTAN BASKA BIR SEY DEYILDIR:SAYGILAR.
Fazla dikkate almamak lazımdır nede olsa bülent hanımdır gündeme gelmek için hertürlü saçmalıklar yapar
B.Ersoy arkadaşlar zaten vatan evladı doğuramaz doğursada nasıl bir çocuk olurdu merak ediyorum.
Ben Orhan GENCEBAY' a yakıştıramadım, onun gibi bir şahsiyetle kaçtır program yapıyor. 1993 yılında zannedersem, bir kanalda canlı bir tartışma programında Orhan GENCEBAY, o dönme için Türkiye' nin bir ayıbıdır deyince, canlı olarak telefonla bağlanan bu şahıs Orhan için nikahsız yaşadığı için "Asıl Türkiye' nin Ayıbı Sensin" demişti. Orhan gibi bir şahsiyet bu olayı unuttu ve nasıl kaç programdır bu şahıslar beraber anlamış değilim, (Kendi deyimiyle) YAZIKLAR OLSUNNN.
formdaki arkadaşların yazdıklarını şöyle bir okuyunca herkesin tartışmasız haklı olarak tepki koyduğunu gördüm ve bir türk evladı olarak gururlandım.ben bir şey daha hatırlatayım zamanında tv'de gördüm elindeki rakı kadehini " ALLAHU EKBER" nidasıyla bir dikişte tepesine diktiğinide gördüm.pekte tepki görmemişti bu zebani kılıklı.sadece bir dip not hatırlatmak istedimgörelimki bu ve bunun gibi haramzade mayası bozuklar katakulle, sanat,sov hatta siyaset adı altında değerlerimizi ince ince nasıl aşağılıyor.ayrıca b. ersoya destek veren bayan kalem şörlerde bugün boş durmamış analık hissiyatını öne sürerek destek vermişler.AMA BİLMİYORLARKİ BU ÜLKENİN EVLATLARI ANALARININ ELİYLE KINALANIR.KENDİNE TARAKTAN BIYIK YAPAR VE ŞEHADET ŞERBETİNİ SEVEREK YUDUMLAR.ALLAH MİLLETİME ZEVAL VERMESİN.
O kansızın cocuğunu alıp ŞEREFLİ TÜRK ORDUSUNU kirletecek değilizya
Lütfen şu konuyu kapatın artık, midem bulanıyor.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri