Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
formdaki arkadaşların yazdıklarını şöyle bir okuyunca herkesin tartışmasız haklı olarak tepki koyduğunu gördüm ve bir türk evladı olarak gururlandım.ben bir şey daha hatırlatayım zamanında tv'de gördüm elindeki rakı kadehini " ALLAHU EKBER" nidasıyla bir dikişte tepesine diktiğinide gördüm.pekte tepki görmemişti bu zebani kılıklı.sadece bir dip not hatırlatmak istedimgörelimki bu ve bunun gibi haramzade mayası bozuklar katakulle, sanat,sov hatta siyaset adı altında değerlerimizi ince ince nasıl aşağılıyor.ayrıca b. ersoya destek veren bayan kalem şörlerde bugün boş durmamış analık hissiyatını öne sürerek destek vermişler.AMA BİLMİYORLARKİ BU ÜLKENİN EVLATLARI ANALARININ ELİYLE KINALANIR.KENDİNE TARAKTAN BIYIK YAPAR VE ŞEHADET ŞERBETİNİ SEVEREK YUDUMLAR.ALLAH MİLLETİME ZEVAL VERMESİN.
evet bende bu sahneyi hatırlıyorum. besmele ile içki içen biri. ne demeli bilmiyorum. en güzeli seyretmemek lazım. dinlememek lazım ki anlasın. bunblara en güzel ceza bu. kariyerleri bittiğinde kafası dank eder. ayrıca mesele bundan çocuk olup olmaması değil. ıraktaki savaş pkk adı altında başka maksatlarla bile yapılıyor olsa dahi türk olarak sen oğlunu askere yollayacaksın. şehit düşeceğini bile bile yollayacaksın. çünkü maksat ülke çıkarı ise hepimizin ülkesi, herkes bir ucundan tutmalı.
ve herşeyden önemlisi, hatta bizim bütün kalbimizle inandığımız en büyük dayanak;
Ravi : Enes
Hadis : Resulullah (sav) buyurdular ki: "Cennete giren hiç kimse dünyaya geri dönmek istemez, yeryüzünde olan her şey orada vardır. Ancak şehid böyle değil. O, mazhar olduğu ikramlar sebebiyle yeryüzüne dönüp on kere şehit olmayı temenni eder" Bir rivayette şu ziyade mevcut: "... Şehid hariç, o, şehidlik sebebiyle mazhar olduğu üstünlükler ve kerametler sebebiyle... (dönmek ister)"

selametle...