Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: B. Ersoy'a Soðutma Soruþturmasý Açýldý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart B. Ersoy'a Soðutma Soruþturmasý Açýldý

Bakýrköy Cumhuriyet Savcýlýðý, Bülent Ersoy'un özel bir televizyon kanalýnda yayýnlanan programda söylediði sözlerin ''Halký Askerlikten Soðutma'' suçunun kaps***** girip girmediðinin araþtýrýlmasý için soruþturma baþlattý.
    Soruþturmayý baþlatan Cumhuriyet Savcýsý Ali Çakýr'ýn, programýn kasetini inceledikten sonra Ersoy hakkýnda dava açýlýp açýlmayacaðýnýn netlik kazanacaðý öðrenildi.
    Dava açýlmasý durumunda Ersoy, ''altý aydan iki yýla kadar hapis cezasý istemiyle'' yargýlanacak. Suç, basýn ve yayýn yoluyla iþlendiði gerekçesiyle ceza yarý oranýnda artýrýlabilecek.
    Ýþte Ersoy'un o sözleri:
    Bülent Ersoy, K.Irak harekatýyla ilgili olarak þunlarý söyledi: 'Doðurgan olsam oðlumu askere göndermezdim. Ben doðurduðum ****** topraða veremem'
    Bu sözler üzerine programda gergin anlar yaþandý.
    Bir diðer juri üyesi Ebru Gündeþ, 'Allah bana asker olmayý, þehit olmayý nasip etsin. Þehitler ölmez vatan bölünmez' dedi.
    Ersoy'un tahrik konuþmalarý devam etti: 'Þehitler ölmez vatan bölünmezmiþ. Hep ayný kliþe laflar' dedi.
    Haber7

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þu þerefsizi býrakýn erkekmi kadýnmý ne oldugu bellideyil vatan hayini

Kullanýcý Bilgi Menüsü

umarým müebbet hapýis verýrler bu þahsa....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Orasýný burasýný kestirip kendine bir çatlak yaptýran bu hilkat garibesi, cephelerde canlarýnýveren o aslanlar olmasaydý olduðu yerde olabilirmiydi. Yüzü insaný tiskindiriyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu insanlar toplumumuzun yüz karasý insanlar.Allahýn yarattýðýna bile karþý gelmiþ insan.Bunu televizyona çýkaranlar çoluðu çocuðu hiç düþünmüyor,çocuklara çok kötü bir örnektir.Allahlarý kitaplarý para olmuþ bu insanlarýn.Biz toplum olarak bu tip proðramlarý seyretmemekten baþka birþey gelmez elimizden.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu insan olan yaratýgý oldum olasý sevmem

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Þeklinden de kalbindende iðreniyorum bu insanýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

buna en güzel ceza askere alýp derhal operasyona dahil edeceksin. vereceksin beyaz kamuflajý ve sýrt çantasýný. arkasýnada azman bir çavuþ...yavaþladýkça iki de bir dürtsün namlu ile hadi bakalým nasýlmýþ...
    umarým ceza verirler. hernekadar zannetmesemde... para.para.para...
    yýlbaþý geceleri 70-80 milyara sahneye çýkýyorlar...haramzadeler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kenan evren azmý onula uðraþtý ama neticede sýyýrdý bakalým bu sefer sýyýracakmý söylediði sözlerle ama parayla cezasýna çevrilirse paçayý kurtarýr önemli olan o deðil önemli olan bu þahsý heryerde nerde olursanýz olun yaþadýðýnýz saniyede nefret kin besleyin nedemek yahu hepimiz vatani vazifemizi seve seve yapmaktayýz dýþ güçlere devamlý hazýrlýklý güvence altýnda tutan gene askerimiz dir bilo denen þahýz nasýl sýrf kadýn lomak için deðil askere gitmmek içindi kiþiliðiniz deðiþtirdi tabi bu günde bunu der sanki bilo'nun oðlu can'da bizim'ki patlýcan zeten hiç sevmezdim ve kiþiliðini deðiþtirdiðinden beri lanet olasý mahluk
    tövbe estaðfurullah tövbe hele tipe bak meymelet suratlý bu konuþmasýndan ben hakim olsaydým derhal T.C. sýnýrlarý terkine karar verirdim.
    peki ben istiyorum oðlum gitmesin senin oðlu gitmesin kim koruyacak bizleri hiç'mi düþünmüyor.
    Konu ayran tarafýndan (26-02-2008 Saat 14:45 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    buna en güzel ceza askere alýp derhal operasyona dahil edeceksin. vereceksin beyaz kamuflajý ve sýrt çantasýný. arkasýnada azman bir çavuþ...yavaþladýkça iki de bir dürtsün namlu ile hadi bakalým nasýlmýþ...
    umarým ceza verirler. hernekadar zannetmesemde... para.para.para...
    yýlbaþý geceleri 70-80 milyara sahneye çýkýyorlar...haramzadeler...

verecen namluyu ona -verecenn namluyo ona

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri