REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D smart rezilliğine bakın

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart D smart rezilliğine bakın

İyi Günler Arkadaşalar yaklaşik 3 gun oldu d smart Aldiyim Makinayi aktivasyon yapdim Makinaya koydum kenara 3gun sonra makinayi fişe taktim d yesilcami acdim serviş engenlendi(3) yazdi aradim hemen d smartdi dedimki 3 günluk makina nasil servis engenlendi uyarisi verir dedim oda dediki yasa dişi yollardan kullanirsaniz bu uyariyi verir bende dedimki ben boyle birsey yapmadim yapsam bile bana boyle birsey soylenmedi bana bir imza attirmatilar 350ytl veriyorsam istediyim makinada kullanma hakkim var dir zaden dedim ensonunda size yardimci olmam icin kartdi yollamaniz lazim dedi kartdi yolladim karsi odemeli bugun aras korgo aradi beni karsi taraf odemeyi yapmiyor dedi onun icin ne yapalim dedi ardinm d smartdi kartdi niye almiyorsunuz dedim odemeyi siz yapmaniz lazim dedi. bende dedim 3 kart yolladi arkadaşim birine para vermedi simdi benden neye iştiyorsunuz dedim adam lafi evirdi cevirdi odemeyi siz yapacaksiniz dede ben en sonuda sinirlendim kapattim telefonu suratina. ondan sonra gitdim avukata dedim boyle boyle adam dava acarizdedi aliriz parani merak etme dedi verdim onlari mahkemeye haklimiyim haksizmiyim soyleyim zaten bu makinanin geri iyade sureci 1 ay dir ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geçmiş olsun arkadaşım umarım davayı kazanırsın keşke almsaydın dicem ama almışsın forumu okumadın sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah yardımcın olsun kardes cihaz bes para etmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya açıkcası aydın doğanın hangi işinden hayır geldiki dsmarttan gelsin zamanında freetv sansui maçı alacak diye sattılar sonuç husran 3 gunluk kartı nasıl değiştirmezler tamam kurumsal bir şirket ama müşteri kazancaklarına kaybediyorlar ha bide madem arkadaşım bu kart kendi makinasından başka bi cihazda çalışmıyor onun halledinde adi adi cihazları satmaya çalışıyorlar avrupa kupası muhabbetide bitti bakalım şimdi ne yapacaklar ben cinedigital stardigital digiturk ve dsmart kullandım ama bunların içinde en iyi bence digiturk geçen aradılar ve uyeliğinizden memlunuz size 1 hafta hediye ettiler ve bide salon filmlerinden birini hediye ettiler müşteri memluniyeti konusunda digiturkden iyi bir platform yok dsmart almayı dusunenler kesinlikle tavsiye etmiyorum bence uzak durun....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi'ki almamışım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alırken üç defa düşüneceksin arkadaşım,nede olsa doğan grubunun sansui ne olduki bu ne olacak daha dur abone sayısı istediği seviyeye ulaşsın her şeyi kontörle seyrettirmezse iyi
    HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
    NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
    NEXT 2000 X PLUS
    NEXT 2005 DCI
    NEXT 2000 CXCIS SUPER PLUS

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş sana geçmiş olsun herşey bir yana birde şunu söylemek istiyorum aktivasyon sırasında telefon görüşmesi uzun sürsün diye sordukları saçma sapan sorularıda kınıyorum böyle saçmalık olmaz yok evlimisin bekarmısın hangi takımı tutuyorsun evinde daha önce hangi yayın sistemini kullanıyorsun vb bir çok gereksiz ve saçma soru ::sizene kardeşim evlimiyim bekarmıyım sizene daha önce ne kullanıyordum sizene yav nekadar özel soru varsa soruyor hayret bişey utanmasa gece kaça kadar tv izliyorsun sabah kaçta kalkıyorsun diyecek yav
    No longer just a minute

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynı sorun benimde başıma geldi müşteri hizmetlerini aradım kartı gönder dediler kartı kargoyla gönderdim kullanıcı hatası dediler 100 ytl istediler .bende kartıda almadım makinayıda kırdım attım kaydımıda sildirdim şimdi kanal d yide seyretmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siz balşta darbeyi yediniz fazla zarara uğramadan kurtuldunuz son şoktan haberiniz yok.
    adamlar şimdi müşterilerine yeni ödeme tutarı gönderiyorlar yaklaşık 1 milyar.
    bu adamlar cihazı alırken ille evde kullanacan iş yerinde kullanmayacan dedimi yok yeterki al ben sonra hallederim dedi işte halletmeye başladı allah yardım etsin bize zaten cihaz evlere şenlik allahtan almadım almayacamda alanda bu istenen parayı ödemesin cihazı kırıp atsın daha karlı olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben o kadar diyorum Dsmart almayın diye bu forumdaki herkes almayın diyo boyle olması normal.Forumda biz yanlıs yaptık siz yapmayın diyince konular siliniyo yada kilitleniyo.Ama bu bi gercek dsmart alınmaz.Dsmart kendini pıtpıtlat!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri