REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: D smart rezilliğine bakın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha cok gorecez boyle olayları zamanında cok uyardık ama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende soyluyorum,almayın alıcılar donuyo,kanal sesleri gidip geliyo cok tekrar var almayın derim bende.ama burda yazdıklarımızı silerler,konuları kilitlerlerse daha coook alan olur ve burda sikayet i ni dile getirir maalesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar dsmar mağdurlarına geçmiş olsun demekten başka yapacak bişey yok çünkü ben Next bayisiyim öle insanlar varki anlatıyorum anlatıyorum anlamıyo bakıyorum başka yere gidecek ne düşünüyosa baskasından alacağına benden alsın diye neyse sen bilirsin diyorum bu gün de ..... birisi gelmiş kontör soruyo dedim ki henüz elimize kontör gelmedi ilerleyen günlerde gelebilir hiç bir bilgimiz bile yok diyorum nereye sormuşsa aynı şeyi sölemişler senden aldım bunu satana kadar herşey güzel sattıktan sonra bölemi oluyo diyo benle ne alakası var be salak seni ve senin gibi dsmart mağdurlarını kandıranlardan git hesap sor dedim sen müşteriyle ne biçim konuşuyosun diyo sizce ne demeliyim arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı trtamer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar dsmar mağdurlarına geçmiş olsun demekten başka yapacak bişey yok çünkü ben Next bayisiyim öle insanlar varki anlatıyorum anlatıyorum anlamıyo bakıyorum başka yere gidecek ne düşünüyosa baskasından alacağına benden alsın diye neyse sen bilirsin diyorum bu gün de ..... birisi gelmiş kontör soruyo dedim ki henüz elimize kontör gelmedi ilerleyen günlerde gelebilir hiç bir bilgimiz bile yok diyorum nereye sormuşsa aynı şeyi sölemişler senden aldım bunu satana kadar herşey güzel sattıktan sonra bölemi oluyo diyo benle ne alakası var be salak seni ve senin gibi dsmart mağdurlarını kandıranlardan git hesap sor dedim sen müşteriyle ne biçim konuşuyosun diyo sizce ne demeliyim arkadaşlar
    Cok haklısın kardesim almayın D-Smart deyince konular kilitlenip siliniyor haklısın cok kotu D-Smart cok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim daha cözemedinmi dogan ismini duydunmu bir düşünecen ondan sonra karar verecen bunların neyinden bu güne kadar hayır geldide d smart tan hayır gelecek bunkarın kendilerine hayrı yok ki başkasına hayrı olsun en güzeli bagımsız cihazlar hadi geçmiş olsun tüketici mahkemesine baş vur kesin kazanırsın hem satanı hem karşı tarafı ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım aydın doganın nasıl türkiye vergi rakortmeni oldugunu anladınızmı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu forumlarda bir şeyi anlamak istiyorum:
    acaba bu dsmart olayıyla ilgili konular ayrı-ayrı mı açılıyor?

aynı günde ortada gezen 2 konunun biri dsmart tarftarı, diğeri ise karşıtı.

işin garip tarafı ise, herkes aynı şeyi söylüyor ve tartışan yok.

bana sorarsanız; dsmart çıktığı gün değil,
    doğan grubunun star kanallarını aldığı gün böyle bir platform açacağını ve
    sonun bu olacağını yazmıştım.

sansui free tv olayı bariz örnek ve aynı durum yaşanacaktır.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri