REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
45 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: GSM Dolandırıcılığı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

GSM Dolandırıcılığı

Arkadaşlar bugün beni telsim hatlı bir vatandaş aradı ve kapattı bende arkadaşım zannedip aradım.Aradığımda bu dolandırıcı kişi bana Ankara emniyet müdürlüğünden aradığını bana ulaşamadıklarını(yani tel. açmadığımı) söyleyledi ve ardından sizin hattınızdan bazı kişiler aranıp rahatsız ediliyor dedi.Bu nedenle hatta kalmamı ve bu kişileri tesbit etmesi gerektiğini söyledi.Olayın şokunu atlatana kadar bi 5-8 dakika beni hatta tuttu.Tam bu sırada böyle bir durumda neden sabit hattan aranmadım diye düşünüp şüphelendim ve internet üzerinden bu emniyet müd. tel. no. bulup aradım ve dolandırılmak üzere olduğumu anladım ve tel. kapattım.
    Bu kişileri sürekli aramama rağmen meşkul olduklarını gördüm,Daha sonra sabit hattan bir ara ulaştım ve bu pişkin şerefsiz dolandırıcı bana şifreleri almaya çalıştıklarını söyledi.Durumu hem telsime hem türksele bidirdim (arayan şahıs telsim hattı (0545-3665677) kullanıyor ben ise türkcell ) bana birşey yapamıyacaklarını ve savcılığa şikayet dilekçesi vermemi söylediler.San ki biz bilmiyoruz.
    Yani kısacası bu arandıkça kazanılan kontür kampanyası dolandırıcılık nedeni ile son bulmuştu ama şimdi nasıl bir yol izliyorlar açıkcası anlayamadım.Aman dikkat edin......
    Saygılar,
    Konu ozay_74 tarafından (29-07-2007 Saat 20:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozay_74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bugün beni telsim hatlı bir vatandaş aradı ve kapattı bende arkadaşım zannedip aradım.Aradığımda bu dolandırıcı kişi bana Ankara emniyet müdürlüğünden aradığını bana ulaşamadıklarını(yani tel. açmadığımı) söyleyledi ve ardından sizin hattınızdan bazı kişiler aranıp rahatsız ediliyor dedi.Bu nedenle hatta kalmamı ve bu kişileri tesbit etmesi gerektiğini söyledi.Olayın şokunu atlatana kadar bi 5-8 dakika beni hatta tuttu.Tam bu sırada böyle bir durumda neden sabit hattan aranmadım diye düşünüp şüphelendim ve internet üzerinden bu emniyet müd. tel. no. bulup aradım ve dolandırılmak üzere olduğumu anladım ve tel. kapattım.
    Bu kişileri sürekli aramama rağmen meşkul olduklarını gördüm,Daha sonra sabit hattan bir ara ulaştım ve bu pişkin şerefsiz dolandırıcı bana şifreleri almaya çalıştıklarını söyledi.Durumu hem telsime hem türksele bidirdim (arayan şahıs telsim hattı (0545-3665677) kullanıyor ben ise türksel ) bana birşey yapamıyacaklarını ve savcılığa şikayet dilekçesi vermemi söylediler.San ki biz bilmiyoruz.
    Yani kısacası bu arandıkça kazanılan kontür kampanyası dolandırıcılık nedeni ile son bulmuştu ama şimdi nasıl bir yol izliyorlar açıkcası anlayamadım.Aman dikkat edin......
    Saygılar,
    kardeş oturduğun hata...adam zaten suçunu ikrar etmiş...git savcılığa dilekçe ver....bakalım yine o kadar pişkin olabilecekmi???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozay_74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu kişileri sürekli aramama rağmen meşkul olduklarını gördüm,Daha sonra sabit hattan bir ara ulaştım ve bu pişkin şerefsiz dolandırıcı bana şifreleri almaya çalıştıklarını söyledi.Durumu hem telsime hem türksele bidirdim (arayan şahıs telsim hattı (0545-3665677) kullanıyor ben ise türksel ) bana birşey yapamıyacaklarını ve savcılığa şikayet dilekçesi vermemi söylediler.San ki biz bilmiyoruz.
    Saygılar,
    Bu serefsizler bizim patronada aynı olayı yapmışlar.Demişler size 5000 dolar cıktı bunun için 250 kontor almanız lazım.Patronda inanıyor 250 yolluyor bunlara havale diye bunlar herkesi arıyor özellikler turkcell 0532 533 hatları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ayrıca su an sitelerde olan melodi indir bedava gibi reklamlara dikkat edin bir ara bize reklam geldi bannerleri koyduk birde inceledik ki olayın farklı yönü varmış her hafta 50 kontor ve para kesiliyormuş hemen kaldırdık bannerleri uye yapana para veriyorlar sonra kurtul kurtulabilirseniz bu melodi arkadaşlık sitesi reklamlarına kanmayın arkadaşlar

Bedava degil bu olay

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgiler için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

calısmak yerıne nasıl dolandırırız dıye ugrasıyoruz sonumuz hıc de ıyı degıl hayırlısı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizler cahil olduktan sonra dolandıran daha çok olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş oturduğun hata...adam zaten suçunu ikrar etmiş...git savcılığa dilekçe ver....bakalım yine o kadar pişkin olabilecekmi???
    Vermesine verelim de işleme girene kadar adam kimbilir kaç kişinin daha canını yakar.
    Sonrada tel. sim kartı atar olur biter nasıl olsa hazır kart.
    Zaten dün öğleden itibaren tel. hep kapalıydı.
    Ve burada asıl olan Ünvan kullanarak kişileri dolandırmak, yani Ankara Mamak Emniyet Müd. ismini kullanarak bunu yapıyorlar, öyle bir ortam yapmışlar ki sanki gerçek bir emniyet müdürlüğü gibi telsiz sesleri ve yoğun insan sesleri geliyor karşı taraftan.
    İlginç olan ise Emniyet müdürlüğünü aramama rağmen aslında bu bir ihbar sayılır adamlar oralı bile olmadılar.
    Benim memleketimin kanunları işte ne yapacaksın ki.
    Saygılar,
    Konu ozay_74 tarafından (29-07-2007 Saat 20:11 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bizler cahil olduktan sonra dolandıran daha çok olur
    doğru diyosun valla...yaşadığımız ülke Türkiye...herşeyi biraz daha ince eleyip sık dokumamız gerekiyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vermesine verelim de işleme girene kadar adam kimbilir kaç kişinin daha canını yakar.
    Sonrada tel. sim kartı atar olur biter nasıl olsa hazır kart.
    Zaten dün öğleden itibaren tel. hep kapalıydı.
    Ve burada asıl olan Ünvan kullanarak kişileri dolandırmak, yani Ankara Mamak Emniyet Müd. ismini kullanarak bunu yapıyorlar, öyle bir ortal yapmışlar ki sanki gerçek bir emniyet müdürlüğü gibi telsiz sesleri ve yoğun insan sesleri geliyor karşı taraftan.
    İlginç olan ise Emniyet müdürlüğünü aramama rağmen aslında bu bir ihbar sayılır adamlar oralı bile olmadılar.
    Benim memleketimin kanunları işte ne yapacaksın ki.
    Saygılar,
    belki de hakikaten oradan arıyordu...belkide emniyetin içinde bi kaç tane sütü bozuk ortağı var...bilemiyoruz tabi...bu memlekette imkansız kelimesi tarih olalı çok oldu...neyse...tekrar geçmiş olsun...

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri