Arkadaşlar bugün beni telsim hatlı bir vatandaş aradı ve kapattı bende arkadaşım zannedip aradım.Aradığımda bu dolandırıcı kişi bana Ankara emniyet müdürlüğünden aradığını bana ulaşamadıklarını(yani tel. açmadığımı) söyleyledi ve ardından sizin hattınızdan bazı kişiler aranıp rahatsız ediliyor dedi.Bu nedenle hatta kalmamı ve bu kişileri tesbit etmesi gerektiğini söyledi.Olayın şokunu atlatana kadar bi 5-8 dakika beni hatta tuttu.Tam bu sırada böyle bir durumda neden sabit hattan aranmadım diye düşünüp şüphelendim ve internet üzerinden bu emniyet müd. tel. no. bulup aradım ve dolandırılmak üzere olduğumu anladım ve tel. kapattım.
Bu kişileri sürekli aramama rağmen meşkul olduklarını gördüm,Daha sonra sabit hattan bir ara ulaştım ve bu pişkin şerefsiz dolandırıcı bana şifreleri almaya çalıştıklarını söyledi.Durumu hem telsime hem türksele bidirdim (arayan şahıs telsim hattı (0545-3665677) kullanıyor ben ise türksel ) bana birşey yapamıyacaklarını ve savcılığa şikayet dilekçesi vermemi söylediler.San ki biz bilmiyoruz.
Yani kısacası bu arandıkça kazanılan kontür kampanyası dolandırıcılık nedeni ile son bulmuştu ama şimdi nasıl bir yol izliyorlar açıkcası anlayamadım.Aman dikkat edin......

Saygılar,
Yer imleri