Alıntı yukselertekin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
arkadaşlar bu karımı erkekmi nasıl birşey olan mahlukatı fazla dikkate alıpda insan yerine koymayın ve bence bunun olduğu proğramları ne kendiniz nede çocuklarınıza izletin ben 7 yaşındaki oğluma durumu anlatamadım çocuk baba bu kadınmı erkekmi diye sordu bende şaşırdım çok zor bir durum bende çocuğa oğlum bunun gibiler sadece mahlukat ne erkek nede kadın dedim.sizlerde izlemeyin ve izletmeyin bunlar kendiliğinden toplumdan silinir gider güner ümit gibi yok olmaya mahkumlar.
san vede senin benim gibi düşünenlere yürekden katılıyorum biz bunları şımarttık seyretmeyelim bakalım kılosu kac para eder lütven inancınız diliniz irkınız ne olursa olsun böylelerine haddini bildirmek kazım beb kendi adıma hiç bir sevdigime sevenime bu programı seyrettirmiyorum onlarda sevdiklerine izletmiyor insanlıgın yüz karası tercigine saygılıyım ama söylediklerine burnunun kaf dagında olmasına asla saygılarımla