bu arada şu konuyada canım sıkıldı.benden post sayısı yüksek olan dostların bana bir ezik muamelesi görmesinden rahatsız oldum.Eğer herşey post yada moderatörlük işinde bitiyorsa bir günde binlerce mesaj yazıp bir alo ile moderatörde olabilirim ama haksız yere moderatör olup insanları küçük görmeye çalışarak onları kendi düşüncelerini söyleyerek susturarak bastırarak hafiften tehdit yaparak iş yapmaktansa forumda normal bir vatandaş olmayı tercih ediyorum benim için en hayırlısıda bu....
güzel kardeşim yazdıklarının cogunluguna imzamı ataraım haklısın ama şu yukarda yazdıklarına gelince kimseye alo diyerek mod olmadım alo diye mod olmak nedemk ki kaldıki modum şuyum buyum diyede kimseyi ezmem ezdirmem benim icin önemli olan üyelerdir üyeler olmadan ne modlugun nede başka şeylerin önemi vardır benim icin sadece görüşüne karşı görüş koyduk ortaya burda oylelerini gördükki caktırmadan saman altından su yüreterek bişeyleri ortaya koymak isteyenleri bunda özgür düşüncemiz ne var bunda ifadeleri ile yapanları gördük yoksa benim hakkımda istedigni yaz hic onemli degil zere kadarda sinirlenmem bukadar tepki vermem ama kutsal olan şeyleri eleştirilmesine bunada kılıf uydurulmasına izin vermem izin vermem demek modum ondan demek degil sade üyede olsam izin vermem gerekeni yazarım sende yaz güzel kardeşim ver tepkini niye bukadar mesaj sayısı yada şu bu diyorsun ver dogal tepkini sende bizim gibi neyse sen bu yüzden kırıldınsa hic alakası yok onun icin kırılmana gerek icini ferah tut kardeşim..saygılar.
Yer imleri