Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
45 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Bülent Ersoy Geri Adým Atmamakta Israrlý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Bülent Ersoy Geri Adým Atmamakta Israrlý

Bülent Ersoy, Popstar Alaturka'da söylediði “Baþkalarýnýn savaþý için evladýmý harcayamam. Oðlum olsa askere yollamazdým” þeklindeki sözlerinin arkasýnda olduðunu söyledi. Ersoy sorularý yanýtladý:

* Hakkýnýzda soruþturma baþlatýldý...
    Ben ne söylediðimi çok iyi biliyorum. Söylemediðim bir þey için yargýlanmam çok yanlýþ. Ben çözüm istedim. Çözüm istemek suç mu? Çözüm bulalým el birliðiyle dedim.

* Askerlikten soðutma davasý açýlacaðý söyleniyor.
    Böyle askerlikten soðutma olmaz. Boþa kan dökülmesin, boþa savaþ olmasýn bir çözüm bulunsun kimsenin aleti olmayalým demek askerlikten soðutmak demek deðil. Pencereden baktýðýn zaman o panoramik görüntüde neyi görmek istersen o tarafa bakar onu görürsün. Ya denizi ya daðlarý ya da varsa çöplüðü. Görmek istediðiniz þekilde görmek ve bakmak çok ayrýdýr. Bunu edebiyatta da okuduk. Görmek istediðimiz þekilde görür onu göre yargýlarýz. Cýmbýzla bir tarafýndan alýp kullandýlarsa benim konuþmamýn sonuç bölümünü kaale almadýlarsa bu onlarýn sorunu. Böyle bir dava konusu olduðunda o bant hakimin önüne gider ben de savunmamý yaparým. Hukukun üstünlüðü var.

* Oðlum olsa bugün askere göndermem dediniz...
    Bunu dolaylý bir þekilde ima eder gibi oldum ama direk söylemedim, öyle bir laf yok. Sonra siz anne olsanýz göz göre göre yapar mýsýnýz? Ýçiniz acýmaz mý çocuðunuzun cenazesi kalkarken. Þehit analarýndan Bülent Ersoy'un arkasýndayýz, onun ne demek istediðiniz biz anladýk diye destek geliyormuþ. Mersin Þehit Aileler Derneði'nden... Öyle büyük bir katký öyle büyük bir destek var ki bana. Kimse benim söylediðim þeyi söyleyemiyordu. Korkuyordu. Ben tabularý yýktým. Sanatkarlar ve aydýnlar yön veren aydýnlýk kiþilerdir öyle olmalýdýrlar. Tribünlere oynayýp da üç alkýþ daha fazla almak için öyle konuþmak olur mu. Ben yarýþmacýlara puan verirken çok acýmasýzca bütün gerçekliðiyle veriyorum. Gerçekler insanlarýn canýný acýtabilir. Çünkü gerçektir. Ben yorumlarýmý o þekilde yapýyorum. Ben gerçekçiyim.

* RTÜK de sizi gündemine aldý.
    RTÜK 'atýn onu mu' diyor. Ben böyle bir þey olsa bunun arkasýný býrakmam. Veya benim arkamdan kimler gelmez ki.

* Programdan çýkartýlma söylentileri var.
    O zaman nasýl büyürüm biliyor musunuz? Fikir özgürlüðü düþünce özgürlüðü nerede kalýyor. Bu nasýl demokrasi? Bu insanlarý salla baþýný al maaþýný koyun gibi olmaya sürüklüyorlar. Konuþtun mu yandýn. Ayrýca RTÜK bunu programdan çýkartýn yetkisine sahip deðil. Böyle bir hakký yok. Programa önce uyarý, sonra ceza gelir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bu karýmý erkekmi nasýl birþey olan mahlukatý fazla dikkate alýpda insan yerine koymayýn ve bence bunun olduðu proðramlarý ne kendiniz nede çocuklarýnýza izletin ben 7 yaþýndaki oðluma durumu anlatamadým çocuk baba bu kadýnmý erkekmi diye sordu bende þaþýrdým çok zor bir durum bende çocuða oðlum bunun gibiler sadece mahlukat ne erkek nede kadýn dedim.sizlerde izlemeyin ve izletmeyin bunlar kendiliðinden toplumdan silinir gider güner ümit gibi yok olmaya mahkumlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gundemde kalmak icin vatanini sehitleri sermaye yapmis ,oncedende ...... sermaye yapmak icin seyini vermis...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yukselertekin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar bu karýmý erkekmi nasýl birþey olan mahlukatý fazla dikkate alýpda insan yerine koymayýn ve bence bunun olduðu proðramlarý ne kendiniz nede çocuklarýnýza izletin ben 7 yaþýndaki oðluma durumu anlatamadým çocuk baba bu kadýnmý erkekmi diye sordu bende þaþýrdým çok zor bir durum bende çocuða oðlum bunun gibiler sadece mahlukat ne erkek nede kadýn dedim.sizlerde izlemeyin ve izletmeyin bunlar kendiliðinden toplumdan silinir gider güner ümit gibi yok olmaya mahkumlar.
    san vede senin benim gibi düþünenlere yürekden katýlýyorum biz bunlarý þýmarttýk seyretmeyelim bakalým kýlosu kac para eder lütven inancýnýz diliniz irkýnýz ne olursa olsun böylelerine haddini bildirmek kazým beb kendi adýma hiç bir sevdigime sevenime bu programý seyrettirmiyorum onlarda sevdiklerine izletmiyor insanlýgýn yüz karasý tercigine saygýlýyým ama söylediklerine burnunun kaf dagýnda olmasýna asla saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yukselertekin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    san vede senin benim gibi düþünenlere yürekden katýlýyorum biz bunlarý þýmarttýk seyretmeyelim bakalým kýlosu kac para eder lütven inancýnýz diliniz irkýnýz ne olursa olsun böylelerine haddini bildirmek lazým ben kendi adýma hiç bir sevdigime sevenime bu programý seyrettirmiyorum onlarda sevdiklerine izletmiyor insanlýgýn yüz karasý tercigine saygýlýyým ama söylediklerine burnunun kaf dagýnda olmasýna asla saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herkesin fikrini serbestçe söylemesi düþüncesini dile getirmesi kadar dogal birþey olamaz bu linç kültüründen kurtulalým kimse kendisini miletin üstünde gürmesin herkes kendisince miliyetçidir.bizim ülkemiz kimsenin tekelinde degildir saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kejo_ki Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    herkesin fikrini serbestçe söylemesi düþüncesini dile getirmesi kadar dogal birþey olamaz bu linç kültüründen kurtulalým kimse kendisini miletin üstünde gürmesin herkes kendisince miliyetçidir.bizim ülkemiz kimsenin tekelinde degildir saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

birileri ölmek ölmek için askere kutsal bir göreve gidiyor birileride bunu eleþtiriyor bunun adýnada demokrasi deniyor.anneler çocuklarýnýn naaþýna sarýlýp vatan saðolsun diyorsa kimse demorasi bahanesi ile bunu eleþtiremez.unutmayalým askerlik kutsaldýr ve atalarýmýz da bizim için bu þekilde þehit olmuþlar ve bize bu vataný gerekirse uðruna ölmek için emanet etmiþlerdir.bunu eleþtirmek kimsenin harcý da deðildir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

demekki amaliyatla onla bunla tam kadýn olunamýyor en azýndan türk kadýný türk anasý olunamýyor erkek olmayý baþaramayan bület türk kadýný olmayýda baþaramamýþ sözlerinden belli oldu hic bir türk anasý bu sözleri etmez icindeki duygular etmesine izin vermez bület te bu duygular olmadýgý icin rahtca salýyor orta da kalmýþ ne türk kadýný olabilmiþ ne türk erkegi ne oldugunu kendi biliyormu acaba.. bunlarýn lafýna bile yorum yazma vakit kayýbý aslýnda..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kejo_ki Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    herkesin fikrini serbestçe söylemesi düþüncesini dile getirmesi kadar dogal birþey olamaz bu linç kültüründen kurtulalým kimse kendisini miletin üstünde görmesin herkes kendisince miliyetçidir.bizim ülkemiz kimsenin tekelinde degildir saygýlar
    :45: :45: düþüncesinden dolayý yargýlanmasýda bir o kadar yanlýþ.:45:

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri