Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dikkat! MSN'de kurulan son tuzak!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dikkat! MSN'de kurulan son tuzak!

MSN listelerinde sizi engelleyenleri göstereceğini ima eden adreslerden uzak durun. Felaketle karşılaşmamak için bu haberi dikkatli okuyun...

MSN listesine girdiğiniz birisi, sizi daha sonradan engellediğinde, kendi listenizde o kişiyi hep çevrimdışı görürsünüz. Uzun süredir listenizde çevrimdışı olan birisi, içinize kuşku düşürebilir ve "Acaba beni engelledi mi?" sorusunu bile aklınıza getirtebilir.

Aslında cevap oldukça basit; sizi engelleyenlerin kimler olduğunu asla göremezsiniz. Ama bazı uyanık web siteleri, sizi engelleyenleri göstereceğini söyleyerek hain tuzaklar kuruyorlar.

Şifresini kaptıranlardan gelen otomatik mesajlardan biri.

Sizden Şifrenizi İstiyorlar

Sitenin çalışma şekli şöyle; önce sizden e-posta adresinizi istiyor ve ardından da şifrenizi. Bu bilgileri verdiğinizde, sisteme hemen giriş yapılıyor ve sizi engelleyenleri listesi verilecek dese de artık iş işten geçmiş oluyor.

Bu kadarla sınırlı kalsa iyi. E-posta adresinizi ve şifrenizi alan bu site, hemen MSN listenizdekilere de ulaşmaya çalışıyor sizin adınıza ve bu zincir, uzamaya devam ediyor.

Ne Yapmak Gerekiyor?

1. Microsoft’un dışında hangi site olursa olsun, kesinlikle şifrenizi bir web sitesine vermeyin.
    2. Arkadaş listenizden gelen otomatik reklam mesajlarını ciddiye almayın.
    3. MSN üzerinden gelen dosyaları açmadan önce virüs testinden geçirin.
    4. Anti virüs yazılımınızı mutlaka güncel tutun.

(Kaynak: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum ben o tuzaga düştüm şimdi benim adresten başka kişilere aynı sekilde ileti gidiyor.bu saatten sonra yapacak bişey kaldımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum ben o tuzaga düştüm şimdi benim adresten başka kişilere aynı sekilde ileti gidiyor.bu saatten sonra yapacak bişey kaldımı

valla bende düştüm geçen banada engellim.com diye yazıyordu tabi hemen atladık ve kaçınılmaz son bende bulunan herkese aynı mesaj
    evet arkasdaşlar bundan sonra ne yapabiliiz help me
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaş msn'nen çalındıysa microsoft güvenlik merkezine başvur !

ordan msn'ni geri alabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

banada oldu sonra şifremi değiştirdim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nod 32 bu virüsü temizliyor bu gün denedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar uyanık olun lütfen kanmayın böyle şeylere geçen bana da aynısı oldu eklemiş beni sonra yazdığı kelime direk olarak şu sen benim diğer nickimi engellemişsin engellim.com adresinden baktım aç bak oraya diyo bende ne bakacam banane engellediysem işe yaramaz birisindir ondan engellemişimdir dedim hala ısraralar o adrese yönlendirmeye çalıştı en sonunda yazdım yolacak başka kaz arasan kendine iyi olacak ben yemem o numaraları diye sonra hemen çevrimdışı oldu ve kayboldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bahse konu olan mesaj bana gelmişti fakat kabul etmemiştim.iyiki kabul etmemişim.sağolun varolun arkadaşlar.gerçekten paylaşmak güzel şey.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı mesaj banada geldi ben dikkate almadım sildim zaten birisi seni engellediyse demekki o arkadaş seninle görüşmek istemiyor ki engellemiş ne diye onu arayıp bulayım engelldiyse kendi bilir engellemeyenler bize yeter

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri