REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Beyaz'dan AlkiŞlanacak KapaniŞ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Beyaz'dan AlkiŞlanacak KapaniŞ

Ünlü şovmen, TSK'nın Kuzey Irak'taki operasyonlarda 5 şehit vermesi üzerine programını yarıda kesti

Türk silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'ta yürüttüğü kara operasyonunda 5 şehit haberinin gelmesini, program sırasında öğrenen Beyazıt Öztürk, programın eğlence programı olduğunu söylerek 'Şu anda öğrendiğimize göre operasyonda 44 terörist tesirsiz hale getirilmiş. Ancak bu arada güvenlik güçlerimizin de 6 şehit verdiği haberini üzüntüyle öğrendik. O yüzden programızıı burada kapatıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dün akşam çoğu tv kanallarımız vur patlasın çal oynasın sürdürüyorlardı yayınlarını yazıklar olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

devlet kanalı olan trt 1 de dün akşam eğlence programı yayınlıyordu yazıklar olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beyazı Tebrikler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beyazı duruşu vede karakterinden dolayı her zaman alkışladım bır daha alkışliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böyle duyarlı şovmenlerin olması sevindirici darısı diğerlerine

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğru olanı yapmış bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

trt nin bir özelligi kalmadı zaten borazan oldu ..!!!!!!!!!!!!!! anlayana ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ASKER şehit oluyor ..cumhurun başkanı yasayı onaylıyor...yangından mal kaçıyor......!!!!!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beyazi kutluyorum her Turk vatandasinin boyle duyarli olmasi lazim o askerlerimiz bu vatan icin sehit oluyorlar hepsine Allahtan bol rahmet ailelerine bas sagligi ve sabir diliyorum

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri