Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Yeni Anayasamız ABD'de Görücüye çıkıyor!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs Yeni Anayasamız ABD'de Görücüye çıkıyor!!!!

AKP hükümetinin büyük bir gizlilik içinde hazırlattığı anayasa taslağı 3 Mart'ta ABD'de görücüye çıkıyor. Bu taslağın daha tam metnini ne meclisteki muhalefet partileri ne de millet görmemişken ABD'nin görüşüne sunulması şaşkınlık yarattı. Acaba AKP bu anayasayı ABD için mi hazırlattı ki kendi milletinden önce orada tanıtmaya karar verdi? Meşruiyetlerini kendi milletinde göremiyenlerin bu davranış biçimlerini takdirlerinize sunuyorum.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Usta adamlar bize derhal harekatı bitirin bile diebiliyorlar yani daha ne olsunqi ..adamalr resmen bizi yönetiyor yaw sen kimsin sen git kendi ülkeni yönet ama bizim baştakiler öyle kaypak ve yalama olduklarından ülkemizi peşkeş cekıolar bunlara...ne dieim usta gelecegımızı hic iyi gormuyorum...Durmak Yok Yola Devam!... Demi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2001 seçimlerinden evvel amerikaya gidip icazet alan ben değilim. İcazeti alanların, onların dikte ettirdikleri şekilde anayasa çıkarıp oraya sunmaları normal. Sağ-sol çatışmasından çok çekmiş olan ülkemize şimdi laik- antilaik çatışmasını başlatmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri