Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
44 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Nihat Özdemir: Kupaya üzelmedik

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı garip2211 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :waveaynı hakemle 4 atarken hakeme toz kondurmutodunuz:
    goller appiah alex luciano ve anelka dün gibi aklımda maç 4 değil 14 bile olurdu. artı sekiz kişi kalmadınız dk 64 kırmızıyı saidou gördü o*** dostum..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı healing Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    PLAYSTATİON GÜZELLERİ...F7 LİLER TEKNOLOJİYE DUA ETSİN.PLAYSTATİON İCAD OLDU.F7 LİLER 26 YIL SONRA SANAL KUPA SAHİBİ OLDU
    biz dünyanın en büyük derbisinde galatasaray ile oynayıp hakem hatası veya değil sonuçta ezeli rakibimize elendik sizin profilde beşiktaş yazıyor sorması ayıp olmazsa yarı finalde kiminle eşleşmek isterdiniz kayseri olmadı çaykur rize verelim. yalnız ben demli severim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı WYATT_EARP Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    goller appiah alex luciano ve anelka dün gibi aklımda maç 4 değil 14 bile olurdu. artı sekiz kişi kalmadınız dk 64 kırmızıyı saidou gördü o*** dostum..
    hay agzına saglık bazı gercekleri görmeyenleri yada görüp görmezlikten gelenlere ışık oldun onlar unutluldu nekadar mutlu oldu bazı gsli arkadaşlar bu bizimim büyüklügümüzü bir kezdaha gösterdiler bir real madridi bir de feneri yenince bukadar seviniyorlar demeki onlara göre fener cok büyük bir takım feneri yenmek dünyalara bedel..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha sizin hadar düşmedik avrupada sigmama dan 7 mtk adan 7 yediğiniz günleride unutmayın hakemle şampiyon olupta avrupada rezil olan asıl sizsiniz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hay agzına saglık bazı gercekleri görmeyenleri yada görüp görmezlikten gelenlere ışık oldun onlar unutluldu nekadar mutlu oldu bazı gsli arkadaşlar bu bizimim büyüklügümüzü bir kezdaha gösterdiler bir real madridi bir de feneri yenince bukadar seviniyorlar demeki onlara göre fener cok büyük bir takım feneri yenmek dünyalara bedel..
    kardeşim galatasaylı arkadaşlar şaşırıyor sevillaya üç attık diye neden! sevilla iki yıl üst üste uefa şampiyonu oldu, ama biz bu galatasaraya altı atmadıkmı bunlarda uefa şampiyonu sevinmek hakları en son yine bir kupa maçında 3-2 yenmişlerdi. tarihini şimdi unuttum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı garip2211 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    daha sizin hadar düşmedik avrupada sigmama dan 7 mtk adan 7 yediğiniz günleride unutmayın hakemle şampiyon olupta avrupada rezil olan asıl sizsiniz
    arkadas ıste bunları kabullenemeyıp sındıremedıklerınden bızım soyledıklerımız cok zorlarına gıdıyor ve fanatık lıkle karıstırıyorlar ıclerıne sındıremedıklerını soyleyemedıklerınden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı WYATT_EARP Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet şimdi yuvarlak masaların yeni versiyonu çıkmış 5 köşeli anladın sen onu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim galatasaylı arkadaşlar şaşırıyor sevillaya üç attık diye neden! sevilla iki yıl üst üste uefa şampiyonu oldu, ama biz bu galatasaraya altı atmadıkmı bunlarda uefa şampiyonu sevinmek hakları en son yine bir kupa maçında 3-2 yenmişlerdi. tarihini şimdi unuttum.
    sız anlayamazsınız uefa ve super kupa sahıbı olmanın nasıl bır gurur oldugunu kıskanclıktan tesaduf dersınız

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burada yazdıklarım sizin içinde geçerli pardon ama sigma maçındada 8 kişiydik.
    kırmızı kartlarıda istersen sayayım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ınanın cok sevındım fb lı olarak yenıldıgımıze yosa gs dagılacaktı parasızlıktan ne yapacaklarını sasırdılar bız okadar buyuguzkı demekkı bızı yendıler tabı hakem amcalarınla beraber ne kadar sevındıler bunların bukadar sevınmelerı kanaryanın buyuklugunu gosterır kızmayın garıplere azda olsa sevınsınler

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri