biz dünyanın en büyük derbisinde galatasaray ile oynayıp hakem hatası veya değil sonuçta ezeli rakibimize elendik sizin profilde beşiktaş yazıyor sorması ayıp olmazsa yarı finalde kiminle eşleşmek isterdiniz kayseri olmadı çaykur rize verelim. yalnız ben demli severim.![]()
![]()
![]()
hay agzına saglık bazı gercekleri görmeyenleri yada görüp görmezlikten gelenlere ışık oldun onlar unutluldu nekadar mutlu oldu bazı gsli arkadaşlar bu bizimim büyüklügümüzü bir kezdaha gösterdiler bir real madridi bir de feneri yenince bukadar seviniyorlar demeki onlara göre fener cok büyük bir takım feneri yenmek dünyalara bedel..![]()
daha sizin hadar düşmedik avrupada sigmama dan 7 mtk adan 7 yediğiniz günleride unutmayın hakemle şampiyon olupta avrupada rezil olan asıl sizsiniz
kardeşim galatasaylı arkadaşlar şaşırıyor sevillaya üç attık diye neden! sevilla iki yıl üst üste uefa şampiyonu oldu, ama biz bu galatasaraya altı atmadıkmı bunlarda uefa şampiyonu sevinmek hakları en son yine bir kupa maçında 3-2 yenmişlerdi. tarihini şimdi unuttum.
burada yazdıklarım sizin içinde geçerli pardon ama sigma maçındada 8 kişiydik.
kırmızı kartlarıda istersen sayayım.
ınanın cok sevındım fb lı olarak yenıldıgımıze yosa gs dagılacaktı parasızlıktan ne yapacaklarını sasırdılar bız okadar buyuguzkı demekkı bızı yendıler tabı hakem amcalarınla beraber ne kadar sevındıler bunların bukadar sevınmelerı kanaryanın buyuklugunu gosterır kızmayın garıplere azda olsa sevınsınler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri