REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: the gemini_0431_DM500

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

the gemini_0431_DM500

arkadaşlar hayırlı olsun üstadlar deneyip ne gibi yenilikler var açıklama yaparlarsa herkese faydası olur Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. veya
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu BEŞİKTAŞLI tarafından (28-02-2008 Saat 06:56 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım dosya verirken sizlerden ricam lütfen deneyerek ve test ederek verin forumda bir cok arkadaş verdiginiz dosyalardan yazılımlardan zarar görebilir bunun faturasıda foruma cıkarılır... imgeyi ben yükledim ve calıştırdım 4.30 dan bir farkı yok sadece kopya cihazlar icin bule panel acılmış yenilik olarak sayarsanız bu var bundan sonra denenmeden dosya verilmesin bundan dogacak sonuclardanda forum sorumlu degildir saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar dosya denenmiştir hiç bir sorun yok amacımız katılımcı olmak,bende dün polsatlar kapalı idi bunu yükleyince polsatlar açık alakası varmı bilmem bu işin amatörüyüm dostlara yardımcı olmak istedim.iyi çalışmalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BEŞİKTAŞLI Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar dosya denenmiştir hiç bir sorun yok amacımız katılımcı olmak,bende dün polsatlar kapalı idi bunu yükleyince polsatlar açık alakası varmı bilmem bu işin amatörüyüm dostlara yardımcı olmak istedim.iyi çalışmalar
    polsatların onla alakası yok dostum 4.10 4.20 dede hatta 4.00 da posatlar acık forumda verilen haksat ile kulanırsan sorun kalmaz bunun bir artısı yok bence ama denemek isteyen arkadaşlar kulanabilir bu aralar gemini imgeler sorunlu yok blue panel kitli yok şu bu o acıdan uyardım geminin ne yapacagı pek belli degil sonra başımız agrımasın saygılar..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri