Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: BBG Değil TSK Kamerası Görüntüleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart BBG Değil TSK Kamerası Görüntüleri

Komandodan kaçmaya çalışan teröristler bu kez kameralar tarafından böyle tespit edildi ve...

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin hara harakatı tüm hızıyla sürüyor. Operasyonda tüm gelişmiş aletler kullanılıyor.

Ardından bölgenin koordinatları operasyon merkezine iletildi.

Koordinatları öğrenen Kobra helikopterleri havalandı.

Teröristleri eliyle koymuş gibi buldu ve hepsini etkisiz hale getirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hepsini gebertmişlerler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1 tane kalleş kalmayana kadar devam.ordumuzun ne büyük bir ordu olduğunun işte kanıtı....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim anşamadığım orda 7000-10000 kısı var dıyorlardı o adamlara ne oldu biz geri dondugumuzde tekrar gerı donecekler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı timess Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim anşamadığım orda 7000-10000 kısı var dıyorlardı o adamlara ne oldu biz geri dondugumuzde tekrar gerı donecekler
    geri dönememeleri için işi kökten yani barzani marzani ne varsa silip süpürmeleri lazım....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı timess Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nerede oldukları belli harekata karşı yapılan sözde barış gösterilerine bak hepsi orada
    Sunny 7010 D (Stream 16.80.91)
    16.00.A1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı olesker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nerede oldukları belli harekata karşı yapılan sözde barış gösterilerine bak hepsi orada
    doğru tespit

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PKK bir yana abd ile ab ülkeleride iyi bir tırsmıştır. hele abd gidisi bağdat gibi düz ovada batağa sağlandığı yerden, bizim askerlerin -20 lerde karlı dağlarda savaştığını görmesi aklını başından almıştır. eee her yiğidin harcı değil vesselam.
    aslında musul ve kerküğün geri alınması için çok iyi bir fırsat gibi geliyor bana. ama nerde bunu yapacak dirayetli hükümet...
    neyse siyasi konuşmayacağım. selametle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri