Lincoln'e yaptýðý hareket nedeniyle atýlan Fenerbahçe kalecisi, tepkisini ve küfürlü sözleri devam ettirince cezasýný katladý. Doðrudan kýrmýzý kart gören milli file bekçisine PFDK tarafýndan en az üç maç ceza verilmesi bekleniyor
Galatasaraylý Lincoln'ü diz darbesiyle yere yýkan ve kýrmýzý kartla oyun dýþýnda kalan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in en az üç maçla cezalandýrýlacaðý öðrenildi.
Ümit Karan'ýn golünden sonra Galatasaraylý oyuncunun üzerine yürüyen sarý-lacivertli oyuncu, Lincoln'ün annesine, kýz kardeþine ve kýz arkadaþýna küfür ettiðini belirtti. Ýngilizce küfürler nedeniyle bu tepkiyi gösterdiðini vurgulayan Volkan, "Bu sözleri dýþarýda da söylemesini bekliyorum. Bunlarý hangi Türk'e söyleseniz tepki verir. Böyle bir þey, adam öldürme sebebidir" diye konuþtu.
Volkan'ýn bu suçlamalarýný kesin bir dille yalanlayan Lincoln ise böyle sözler söylemediðini ifade etti. Galatasaray Yönetimi tarafýndan konuþma yasaðý getirilen Brezilyalý oyuncu, yanýnda þahit olarak Barýþ'ýn bulunduðunu belirtti. Barýþ'ýn ise, "Lincoln, Volkan'ýn annesine küfür etmedi" derken, hiç küfür etmediðini belirtmemesi dikkat çekti.
Fenerbahçe'de kart gören diðer oyuncu Gökhan Gönül ise þunlarý söyledi:
"Bu kadar komik bir sarý kartý herhalde bir daha göremem. Zaten bende bir top var, top toplayýcý baþka topu atýyor. O toptan bana ne... Ne yapmamý bekliyor ki. Konuþacak çok þey var. Ancak artýk olanlar oldu. Üzüldüðüm þeyler de var. Örneðin, 20 yaþýndaki bir Barýþ, Selçuk elini uzatýnca eline vuruyor. Futbolda bu tür þeyler beni çok üzüyor. Attýðým gole de fazla sevinemedim."
Milliyet

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri