REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: Lincoln'den yalanlama

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bi fenerliyim ama lincoln öyle küfür edecek birine benzemiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mmeett Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bi fenerliyim ama lincoln öyle küfür edecek birine benzemiyor

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tabiiki Volkan paçayı kurtarmak için yalan söyleyecek Anlamadığım şey maç içinde hiçbir sürtüşmesi olmadan Lincoln neden durup dururken küfür etsin. Olacak şey değil.
    Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence volkan yalnış anladı
    golü yedi ve dagıldı zaten maç bitmiş tur hayali kurarken elenmek çok fena oturdu içine gidip lincolden aldı hıncını
    selametle
    Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Volkan yediremedi golu tabii...

kesinlikle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten bugun ki görüştüğüm bütün fenerli arkadaşlarımda diyor. volkan yedi gölü çamura yatmak için böle davrandı. Ki bencede öle. resmen bahane üretti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lincoln bencede küfür etmiş olamaz bence yediklerini hazmedemedi..oda gargara yapmak istedi bunun başka açıklaması yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lincoln ben portekizce ve almanca dan başka dil bilmiyorum diyor volkan bana ingilizce küfür etti diyor.adam bilmediği bir dilde nasıl küfür eder?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hani bazı insanlar suç işler ve bu suçtan yırtmak için sarhoş ayakları yaparya bu volkanda yediği gölün soku ile ne yaptığını şaşırdı gururuna yediremedi son dakika gelen gole karşılık sataşmaya ve olay çıkarmaya başladı mactan sonra haliyle soyleyeceğe tek bir mazeret "abi ana avrat bacı düz gitti".terbiyesize bak lincoln senin gibilerini cebinden çıkartır bunca olanlara karşın hiç bir tepkide vermemiş profesyonelce bir vaziyet sergilemiş oda şaşırmış kalmış.lincoln yüz ifadesine bakan varsa elini vicdanına götürsün ki desin lincoln bu sözleri sarf etti.saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aradaşlar inglizce küfür etmek için ingilizce bilmeye gerek yokki sokaktaki her insan 'f... off'u bilir ben beşiktaşlı biri olarak lig tv deki görüntülere ve maçdan sonra gs lı barış'ın söylediklerine göre lincoln küfür etmiş ama annesine etmemiş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düğün.bitmiş.kına.lazım
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lincoln ne kadar temizki bunları söyleyebiliryor onun yanlan söylemediğini nerden biliyorsunuz yanınızdaki arkadaşınızı bilemiyorsunuzki onu bilesiniz. bu arada söylediklerinize kendiniz bile inanmıyorsunuzdur karşınızdaki kaleci Türk Milli Takımını kalecisi bunun ağırlığıyla konuşan biri ve gol yemekten korksaydı kaleye geçmezdi. birinin küfür etmesi için o dili bilmeside gerekmez. bu arada derbiyi kazanan gs 12 kişi oynadı yani 11 kişi takım birde hakem. hayırlı olsun... siz bunu konuşun...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri