arkadaşlar biraz acemiyim.Kusura bakmayın.Bende leptop var.Bir rs 232 bağlantı kablosu aldım ama leptomımda giriş yeri yok.İllaki masaüstü bilgisayarmı gerekiyor yazılım atmak için yada başka bir kablosu vs varmı bunun?teşekkürler.
arkadaşlar biraz acemiyim.Kusura bakmayın.Bende leptop var.Bir rs 232 bağlantı kablosu aldım ama leptomımda giriş yeri yok.İllaki masaüstü bilgisayarmı gerekiyor yazılım atmak için yada başka bir kablosu vs varmı bunun?teşekkürler.
Arkadaşım çeşitli markalarda çeviriciler var fakat iyice araştırmanı tavsiye ederim çünkü büyük bir çoğunluğunda sorun çıkıyor.
Eğer bilgisayarında com çıkışı varsa sorun teşkil etmez. USB varsa kucer arkadaşımızında dediği gibi iyi araştırman gerekir.
arkadaşım ben usb com çevirici ve pcmsı com kartı kullanıyorum bu gibi ürünlerde manhattan ın ürünleri güzel usb com çevirici ucuz ama bazı programlarda çalışmıyor pc msı com kartıda biraz pahalı ve kuulanırken dikkat isteyen bir kart ama çoğu prgramda hem hızlı hemde uymlu çalışmakta goldmaster için her ikisinde kullanabilirsin.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
rss 32 kablosu için usb lervar onunla bağlantıyı sağlaya bilirsin
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
Arkadaslarında dedigi gibi donusturucu kullan. Bende oyle yapıyorum. Donusturucuyu tanıt.İçinde programı cıksın mutlaka işin kolaylasır.Bilgisayarındanda port ayarı yap com1 yada com2. ok.
arkadşların dediği gibi usb den dönüştürücü var piyasada.alıp kullanabilirsin.hepsi yüzde yüz iş görmez.deneyerek almanı tacsiye ederim.
ben alırken uydu cihazını usb dönüştürücü satan bilgisayarcıya gidip denedim.ilk verdiği dönüştücü çalıştırmadı.başka marka verdi. onunla cihaza yazılım attım.
teşekkürler arkadaşlar.Bi dönüştürücü bakayım yarın artık.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri