REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: rs 232 bağlantı kablosu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart rs 232 bağlantı kablosu

arkadaşlar biraz acemiyim.Kusura bakmayın.Bende leptop var.Bir rs 232 bağlantı kablosu aldım ama leptomımda giriş yeri yok.İllaki masaüstü bilgisayarmı gerekiyor yazılım atmak için yada başka bir kablosu vs varmı bunun?teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım çeşitli markalarda çeviriciler var fakat iyice araştırmanı tavsiye ederim çünkü büyük bir çoğunluğunda sorun çıkıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eğer bilgisayarında com çıkışı varsa sorun teşkil etmez. USB varsa kucer arkadaşımızında dediği gibi iyi araştırman gerekir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ben usb com çevirici ve pcmsı com kartı kullanıyorum bu gibi ürünlerde manhattan ın ürünleri güzel usb com çevirici ucuz ama bazı programlarda çalışmıyor pc msı com kartıda biraz pahalı ve kuulanırken dikkat isteyen bir kart ama çoğu prgramda hem hızlı hemde uymlu çalışmakta goldmaster için her ikisinde kullanabilirsin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rss 32 kablosu için usb lervar onunla bağlantıyı sağlaya bilirsin
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaslarında dedigi gibi donusturucu kullan. Bende oyle yapıyorum. Donusturucuyu tanıt.İçinde programı cıksın mutlaka işin kolaylasır.Bilgisayarındanda port ayarı yap com1 yada com2. ok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ersin^^ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar biraz acemiyim.Kusura bakmayın.Bende leptop var.Bir rs 232 bağlantı kablosu aldım ama leptomımda giriş yeri yok.İllaki masaüstü bilgisayarmı gerekiyor yazılım atmak için yada başka bir kablosu vs varmı bunun?teşekkürler.
    arkadşların dediği gibi usb den dönüştürücü var piyasada.alıp kullanabilirsin.hepsi yüzde yüz iş görmez.deneyerek almanı tacsiye ederim.
    ben alırken uydu cihazını usb dönüştürücü satan bilgisayarcıya gidip denedim.ilk verdiği dönüştücü çalıştırmadı.başka marka verdi. onunla cihaza yazılım attım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler arkadaşlar.Bi dönüştürücü bakayım yarın artık.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri