REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: goldmaster 9100 fta digi tv yi acmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart goldmaster 9100 fta digi tv yi acmıyor

goldmaster 9100 fta thor digi tv yi acmıyor son ***leri 2111 e girdim fakat acmıyor nasıl girecegim yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadasım bend esenın gıbı magdur durumdayım ama kımse cıkpta sunu soyle yapacaksın demedı bazı arkadaslar 1.2 onerıde bulundular o kadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım cihazına buradaki yazılımı atıp k£y menüsüne girip güncel k£y'leri girersen açması lazım
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu kucer06 tarafından (01-03-2008 Saat 12:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadasım ne hıkmetse ben onson bu yazılımı yukledıkten sonra dıgıler acılmamaya baslamıstır. daha once ne guzel seyredıyordum set defaoult yaptım acmadı fabrıka ayarlarına gerı geldım yıne acmadı daha yapmam gereken seyler varmı acaba yardımlarınız ıcın tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aslanım2 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet arkadasım ne hıkmetse ben onson bu yazılımı yukledıkten sonra dıgıler acılmamaya baslamıstır. daha once ne guzel seyredıyordum set defaoult yaptım acmadı fabrıka ayarlarına gerı geldım yıne acmadı daha yapmam gereken seyler varmı acaba yardımlarınız ıcın tesekkurler
    Her yazılım her kanalı açık diye bi kaide yok,Yazılımın altyapısı ile alakalı Digi tv patc edilmemiştir büyük ihtimalle,Eski yazılımı dönüp tekrar deneyin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşşekür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güncel yazılım varmı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri