Eğer bunlar doğru olmasa bu insanlar bu kadar insanlık dışı uygulamalara imza atabilirlermi kalbinde zerre kadar islam inancı olan kimse yapmaz bunların yaptıklarını
Teşekkur: 0
Eğer bunlar doğru olmasa bu insanlar bu kadar insanlık dışı uygulamalara imza atabilirlermi kalbinde zerre kadar islam inancı olan kimse yapmaz bunların yaptıklarını
mesele o değil anladığım kadarıyla kemal turan usta serdar77 arkadaş aslında açıklamak istediği kendi düşüncemle anlatmak istiyorum bu ülkede veya başka ülkelerde buna benzer olaylar süprizdir olur neden olmasınki
örnek-sadam hüseyin
herkesin bildiği gibi bir amerikan adamıydı diktadörlüğü için ölüme çarptırldı dünyada daha çok akla sığmayacak büyük oynamalar var kim bilirki haberlerde izledim dünya haritası tekrardan çizilecek buna türkiye dahil olmak üzere 29 ülke yer alıyor peki nasıl oluyor bu aklım ermedi kısacası herşey olabilir ha bunlara hazırlıklı olan kazanır serdar77 arkadaş madalyonun diğer yüzünü unutmayalım der gibisine konu açmıştır evet dediğin gibi gerçek kaynak olursa şeyet daha makul olur ha ne olur derhal gereken işlemler ne varsa yapılır işlerde bildiğimiz yolda devam eder...![]()
Ayran kardeşim, bir ül***i askeri güç ile yıkamıyorsan nifak tohumları sokup, insanları birbirine düşürüp, birbirine kırdırmak çağımızın bir oyunu. Dikkat edersen Atatürk ilke ve inkilaplarına uymayan kararlara karşı çıkanlar (anayasa mahkemesi baskınında olduğu gibi) malüm çevreler tarafından hedef gösterilmiştir. 10 sene öncesine kadar ve ondan önce benim yüksek okul dönemimde türban sorunu diye okullarda bir şey yoktu. Ve türbanlı girenlere kimse karışmıyordu ve benimde çok türbanlı arkadaşım vardı. Ama bir türban sorunu çıkardılar (başbakan bu oyuna düştü) gördüğün gibi şimdi slogan savaşındaları daha sonra kanlı çatışmalar gelecek. Bu ül***i birbirine düşürmek değilmidir.
Sen ülkenin finans kaynaklarının (bankalar v.b) %51 ini, cumhuriyet tarihimiz boyunca edinilen fabrikaları, çok büyük toprak parçalarını, iletişimini, (şimdi sırada enerji var) ne bulursan satarsan, dünyayı yönlendiren itlere muhtaç olursun ve istediklerini harfi harfine yaparsın.
Benim demek istediğim yukarıdaki ipe sapa gelmez düşmanlık tohumları eken saçmalıkları, sayılı düzgün forumlardan biri olan bu foruma taşınmaması. Bu topik devam ederse karşı çıkanlarla onaylayanlar birkaç mesaj sonra birbirine girecek. Bu forumda büyle şeyler olmasını istemediğimizdendir. Selamlar kolay gelsin.
Ya arkadaşlar bırakın böyle şeyleri maksat çamur at izi kalsın ,madem öyle zamınında diyanet işleri başkanlığı yapmış bir şahısta ermeni vatandaşı çıkmadımı buna ne demeli:49:
Konu kapatılmıştır...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri