Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Lucescu Geliyor. !!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Lucescu Geliyor. !!!

Lucescu geliyor' iddiasý

"Türkiye'ye geri dönmeyi çok istiyorum. Özellikle de Galatasaray'da tekrar görev almayý çok arzu ediyorum" diyen Rumen hoca, 22 Mart'ta Galatasaray'ýn yeni kulüp baþkaný olmasýna kesin gözüyle bakýlan Adnan Polat ile el sýkýþtý.

GALATASARAY baþkan adayý Adnan Polat çok iddialý geliyor. Türk basýnýnda sadece Fotomaç, 26 Þubat Salý günükü sayýsýnda Adnan Polat'ýn iki büyük bombasýnýn Lucescu ve Diego olduðunu duyurmuþtu.

Sezon sonunda Kalli'nin Galatasaray'dan ayrýlmayý düþünmesi üzerine harekete geçen Adnan Polat, sarýkýrmýzýlý taekýma þampiyonluk yaþatan Lucescu ile görüþerek, gelecek sezon için anlaþmaya vardý.

ARSHAVÝN MÝ GELÝYOR?

22 Mart'taki kongrede Galatasaray'ýn yeni Kulüp Baþkaný olmasýna kesin gözüyle bakýlan Adnan Polat'ýn, Lucescu'ya transfer çalýþmalarý için yetki verdiði, Rumen hocanýn da güçlü bir Galatasaray kurmak için kollarý sývadýðý ifade edildi.

Mayýs 2008'de Shakhtar Donetsk ile sözleþmesi sona erecek olan Lucescu'nun, Zenit'in süper golcüsü Andrey Arshavin'i de Galatasaray'a getirmek istediði öðrenildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adnan polat seçilirse getirecegim diyor
    kalliden iyi olacagý kesin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kalliye bir türlü ýsýnamadým. Kalliye raðmen lideriz. Romen hoca galatasarayýda BJK da þampiyon etti gönderildi. Kalliden daha iyi bir hoca olduðuna inanýyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kalli hala o eski 20 sene önceki futbol mantelitesini konuþturuyor ama onlar artýk eskidi yeni sistemleri açmak gerek!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence lucescu kalliden daha kurt hoca

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Keþke beþiktaþa gelse...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türkiyden gitmesine üzülmüþtüm çünkü çok kaliteli bit teknik direktördü.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

lucesku geri gelirse sevinirim o genç kadro ile neler yaptýný unutmadým iyi hoca galatasaraya faydalý olur .....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

güzel olur iþallah gelir....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý katliam_290 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    lucesku geri gelirse sevinirim o genç kadro ile neler yaptýný unutmadým iyi hoca galatasaraya faydalý olur .....
    ölmüþ kadroyu diriltebilecek yeteneklere sahip lucescu. umarým gelir. hekes derin bir ohh çeker kallinin gidiþine.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri