Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Fenerbahçe ve kupa

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Fenerbahçe ve kupa

Arkadaþlar konuyu ben açtým ve yorumlarýnýzý bekliyorum.
    Benim acizane görüþüm Fenerbahçe takýmý þerefiyle elenmiþtir.
    Ha þimdi þiz diyeceksiniz ki GS þerefsizliklemi tur atladý; kesinlikle hayýr ben þunu düþünüyorum gerçek bir GS taraftarý böyle tur atlamak istemezdi ve hibir GS yöneticisi hakeme baský yapýp maçý alalým dememiþtir ama maçýn hakemi malesef maçý çýðrýndan çýkarmýþtýr. Ben normal þartlarda Fener'in bu maçý alabileceði güçte olduðuna inanýyorum . B uarada Fener her þeye raðmen maçý alabilecek imkanlar yakaladý ama maalesef. Umutlarým bir baþka bahara kaldý.
    Herþeye raðmen sahaya çýkýp mücadele eden bütün Fenebahçeli futbolcularý kutluyorum.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fenerbahçe takým olarak çok çok iyi idi.. Maalesef Top yuvarlak olduðundan kaybettik. Mutlaka bir yenen bir yenilen olacak.. Yenilen biz olduk..

Teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mmeett Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sen önce iki kelimeyi bi araya getirip cümle kurmayý öðren

iþinize gelmiyorrrrrrrrrrrrrr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým geri den gelen bir konunun içine girdin ..
    Konu healing tarafýndan (28-02-2008 Saat 12:27 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý healing Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým geri den gelen bir konunun içine girdin ..
    BÝRADER SENLE UÐRAÞAMÝCAM YA NE DEDÝÐÝNÝ BÝLMÝYOSUNKÝ HADÝ GÝT ÝÞÝNE

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mmeett Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    BÝRADER SENLE UÐRAÞAMÝCAM YA NE DEDÝÐÝNÝ BÝLMÝYOSUNKÝ HADÝ GÝT ÝÞÝNE

anlaman gýd gýd.. ( hadi git )ayaklarýda yapma ???

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý healing Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    anlaman gýd gýd.. ( hadi git )ayaklarýda yapma ???
    Arkadaþým biraz uslübümüze sahip olalým ve biribirimizi kýrýcý kýþkýrtýcý sözler yazmayalým. Lütfen.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fenerbahçelileri kýzdýracak þakalar

Býrakalým hakem çirkinliklerini ve sahada kalmasý gerekenleri. Gelelim iþin en tatlý yönüne ve fanatik FB'lileri kýzdýrmak için hazýrlanan ama onlarý bile güldürecek þakalara
    28 Þubat 2008 11:17
    Yazý boyutunu büyütmek için
    * Fenerbahçe Türkiye Kupasý'nýn iptali için Anayasa Mahkemesi'ne baþvuracak!...

* Fenerli Emrah dedeyle Küçük Emrah arasýndaki sohbet

* Bana Türkiye Kupasý'ný anlat dede

* Bizim hiç kupamýz olmadý evladým Aslan amcana sor onu

* Abi Volkan futbolu býrakýp kingbox salonu açacakmýþ!...

* FB'nin aldýðý en deðerli kupa, çünkü þu an ANTÝKA

* Fenerbahçeli genç taraftarlarýn en cok kullandýklarý cümle nedir?
    Cevap: Bana Türkiye Kupasýný anlatsana dede...

* Türkiye kupasýný kazandýklarýný görmüþ iki fenerli yan yana gelince ne yapýlýr?

Cevap: Aralarýna girip dilek tutulur, fotoðraf çektirilir...

* Fenerbahçelilerin çoðu neden Türkiye Kupasýnýn rengini gri olarak hatýrlýyor?
    Cevap: Çünkü kupayý en son kazandýklarýnda televizyonlar siyah beyazdý...

* Fenerbahçelilerin bir kýsma Türkiye Kupasý'na inanmýyor,neden?
    Cevap: Bazýlarý görmedikleri þeye inanmaz...

* Arþimet bugün yaþasaydý neyi bulamazdý?
    Cevap: Fenerbahçe'nin Türkiye Kupasý'ný kaldýrma kuvvetini... vatan alýntý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart LÜtfen

Arkadaþlar seviyeli bir tartýþma ortamý ve konu ile ilgili gürüþlerü için açtým bu konuyu birbirimize karþý lütfen kýrýcý olmayalým. Konuya birde þu tarafýndan bakalým TÜRKÝYE liglerinden GS.FB.BJK'yi çýkaralým seyredin bakalým ne olacak bu 3 güzide kulup olmasa be ezeli rekabet olmasa bu ligin ne tadý nede tuzu olurdu. Takýmýmýzýn baþarýsýný kendi baþarýmýzla eþ tutmayalým.Bu sene kupayý GS alýr þampiyon FENER olur seneye bi baþkasý bu yýllarca devam eder ama futbol yüzünden birbirimize düþmeyelim futbol ayýrýcý deðil kaynaþtýrýcý olsun. Sizlerden ricam birbirimizi üzücü yazýlar yazmamanýz.Konuya ilgi gösteren herkese teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý salim d Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar seviyeli bir tartýþma ortamý ve konu ile ilgili gürüþlerü için açtým bu konuyu birbirimize karþý lütfen kýrýcý olmayalým. Konuya birde þu tarafýndan bakalým TÜRKÝYE liglerinden GS.FB.BJK'yi çýkaralým seyredin bakalým ne olacak bu 3 güzide kulup olmasa be ezeli rekabet olmasa bu ligin ne tadý nede tuzu olurdu. Takýmýmýzýn baþarýsýný kendi baþarýmýzla eþ tutmayalým.Bu sene kupayý GS alýr þampiyon FENER olur seneye bi baþkasý bu yýllarca devam eder ama futbol yüzünden birbirimize düþmeyelim futbol ayýrýcý deðil kaynaþtýrýcý olsun. Sizlerden ricam birbirimizi üzücü yazýlar yazmamanýz.Konuya ilgi gösteren herkese teþekkürler.
    ARKADAÞIM ÝYÝ GÜZEL BÝ KONU AÇMIÞSINDA BAZI ÝNSANLAR ÇOK CIVITIYOR
    KAPANIÞI GÜZEL OLMUÞ AMA

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri