bu fenerliler çok komik.
az sonra yin bir yonetici gelip konuyu kapatacak.
neden ; çünkü fenerliler hep bizlerle uğraşmak için fırsat kolluyor.![]()
volkanın yalan söledini nerden biliyosunuz arkadaşlar merak ettim öle bir şey gözüme çarptı da volkan şimdiye kadar kime bu şekilde muamele etti ki durduk yere
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Eğer o maç 2 dakika daha geçse öyle bitseydi bu GS lılar o stadı yakarlardı. Allah yardım etti pardon cüneyt çakır yardım etti. Lincoln'e inanıyorsunuz da Volkan'a niye inanmıyorsunuz. Sizlere activalar etki yapmamış belli. hazımsızlık hala sürüyor.
Konu pencere77 tarafından (02-03-2008 Saat 03:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: 6s yazmak yasaktır
4 maçlan az cezadır sevinmesi lazımdır
babam 1937 doğumlu 7-0 diye bir şey görmemiş ama oğlum 1996 doğumlu 6 yaşında 6 taneyi hemde kadıköyde şahsen canlı canlı gördü.
sizlerin arasından 7-0 ı gören varmı?
yok dimi o zaman olacağınıda sanmıyorum zaten bizden 6 yiyene kadar %97 nizin haberi bile yoktu bu olaydan tarihin tozlu sayfalarında kapanmış kalmıştı.
biz ne büyük bir kulubüzki 6-0 dan sonra sizleri garabet içinde o tozlu odaya sokup bize karşı manidar olacak birşeyler arattık
Her Zaman Her Yerde En Büyük Fenerbahçe.....![]()
![]()
sayın arkadaşlar...yapılan yorumlar lütfen konu başlığı ile alakalı olsun...konu başlığı volkan demirel'in alabileceği muhtemel ceza,yorumların bir çoğu yok 6-0 yok 7-0 yok onu senin deden bile hatırlamaz yok o sizn kara lekenizdir vs.. anlamadığım taraf şu...neden sporla ilgili her başlık açıldığında muhakkak fanatizm işin içine giriyor???
![]()
![]()
herkezin k e y f i yerinde ülke günlük güneşlik ne yapsınlar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri