Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: İşte FB Kalecisi Volkan'a Verilen CEZA

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

az bile volkana. hem yalan söylüyor hem fenerbahçe gibi büyük bir takımın gururunu ayaklar altına alıyor bide 4 maç ceza veriliyor. en az 6 lazımdı.

yine gs-fb kavgasına çevirmişsiniz burayı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siz küçük emrahın fotoğrafını görmemişiniz galiba ne diyor anne bizim hiç kupamız olmayacakmı bugün 30 yaşındaki 1 adam fenerin kupa aldığını görmemiş ve siz daha bundan utanmadan nelerden bahsediyorsunuz bırakın bu ayaklarıda bunları dikkate alarak yazın ve ayrıca kaç kupanız var önce onları sayın efendim anlayamadım duyamadım hangi kupaaaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@serdarr78

Ellerine sağlık dostum resim süper,sayılarda.. Bi resimde benden..

Volkan'a gelince adalet yerini bulacak..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu fenerliler çok komik.

az sonra yin bir yonetici gelip konuyu kapatacak.

neden ; çünkü fenerliler hep bizlerle uğraşmak için fırsat kolluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkanın yalan söledini nerden biliyosunuz arkadaşlar merak ettim öle bir şey gözüme çarptı da volkan şimdiye kadar kime bu şekilde muamele etti ki durduk yere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Eğer o maç 2 dakika daha geçse öyle bitseydi bu GS lılar o stadı yakarlardı. Allah yardım etti pardon cüneyt çakır yardım etti. Lincoln'e inanıyorsunuz da Volkan'a niye inanmıyorsunuz. Sizlere activalar etki yapmamış belli. hazımsızlık hala sürüyor.
    Konu pencere77 tarafından (02-03-2008 Saat 03:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: 6s yazmak yasaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4 maçlan az cezadır sevinmesi lazımdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

babam 1937 doğumlu 7-0 diye bir şey görmemiş ama oğlum 1996 doğumlu 6 yaşında 6 taneyi hemde kadıköyde şahsen canlı canlı gördü.
    sizlerin arasından 7-0 ı gören varmı?
    yok dimi o zaman olacağınıda sanmıyorum zaten bizden 6 yiyene kadar %97 nizin haberi bile yoktu bu olaydan tarihin tozlu sayfalarında kapanmış kalmıştı.
    biz ne büyük bir kulubüzki 6-0 dan sonra sizleri garabet içinde o tozlu odaya sokup bize karşı manidar olacak birşeyler arattık
    Her Zaman Her Yerde En Büyük Fenerbahçe.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    babam 1937 doğumlu 7-0 diye bir şey görmemiş ama oğlum 1996 doğumlu 6 yaşında 6 taneyi hemde kadıköyde şahsen canlı canlı gördü.
    sizlerin arasından 7-0 ı gören varmı?
    yok dimi o zaman olacağınıda sanmıyorum zaten bizden 6 yiyene kadar %97 nizin haberi bile yoktu bu olaydan tarihin tozlu sayfalarında kapanmış kalmıştı.
    biz ne büyük bir kulubüzki 6-0 dan sonra sizleri garabet içinde o tozlu odaya sokup bize karşı manidar olacak birşeyler arattık
    Her Zaman Her Yerde En Büyük Fenerbahçe.....
    sen fb nın kupa aldıgını gordunmu bırak sımdı dede medeyı guncel konulardan bahsedelım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkezin k e y f i yerinde ülke günlük güneşlik ne yapsınlar

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri