REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İşte FB Kalecisi Volkan'a Verilen CEZA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İşte FB Kalecisi Volkan'a Verilen CEZA

Galatasaray maçının son dakikasında Lincoln'e vuran ve saldıran kaleci Volkan Demirel'in 4 maç ceza alacağı öğrenildi. Skor 2-1 olduktan sonra kalesine gelen ve kendisini tahrik eden Lincoln'ün üzerine yürüyen ve dizi ile vuran, daha sonra da sahadan çıkmamakta direnen kaleci Volkan, dün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na gönderildi. Hakem Cüneyt Çakır'ın raporu doğrultusunda tecrübeli file bekçisinin 4 maç ile cezalandırılacağı bildirildi.
    Volkan'dan bugün savunma istenecek, cezası ise önümüzdeki hafta Perşembe günü belli olacak. Üç gün içinde savunma göndermesi gereken Volkan, bu hafta forma giyemeyecek. Bu arada çift sarı kart sonucu oyundan atılan Diego Lugano, Gökhan Gönül ve Lincoln ise Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edilmedi.

Hürriyet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

varsayımlar üzerine konu açıyonuz ne alaka

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    varsayımlar üzerine konu açıyonuz ne alaka
    ne yanı uyduruyormu adam almıs haberı paylasıyor bızımle..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BuGS lıların 6-0 gibi hazmedemedikleri bir skor var. Cüneyt Çakır(hakem geçinen şahıs) o olayı kapatmak için oyuncu attı ama GS dan bu kadar, o halde bile uzatmada zor öne geçebildi. 6-0 ın acısı dinmez. İçki sigara kar etmez. Oturdu yüreklerine hakem ondan kurtulmak için çok çırpındı. Geleceğini mahvetti. (Beter olsun)
    Konu pencere77 tarafından (02-03-2008 Saat 03:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: 6s yasaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ibalaban Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu GS lıların 6-0 gibi hazmedemedikleri bir skor var. Cüneyt Çakır(hakem geçinen şahıs) o olayı kapatmak için oyuncu attı ama GS dan bu kadar, o halde bile uzatmada zor öne geçebildi. 6-0 ın acısı dinmez. İçki sigara kar etmez. Oturdu yüreklerine hakem ondan kurtulmak için çok çırpındı. Geleceğini mahvetti. (Beter olsun)
    biz 6-0 hazmederiz de fenerliler bunu nasıl hazmederler bilmiyorum..
    (artık AKTIVIA felan yerler hazıma iyi gelir)

Konu pencere77 tarafından (02-03-2008 Saat 03:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: alııntıda düzeltme yapılmıştır

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serdarr78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    biz 6-0 hazmederiz de fenerliler bunu nasıl hazmederler bilmiyorum..
    (artık AKTIVIA felan yerler hazıma iyi gelir)

7-0 dedeniz bile hatırlamaz 6-0 çok uzak değil dostum değil golleri atanı dakikalarını bile sayarım sana daha dün gibi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4 mac ceza almissa nevar bunda ,azmi???

gecen sezon sn lig macinda gs 1 2 fb ye yenildi,stadi yiktilar polis dovduler vs.... ceza sezan basi verildi 5 mac oda..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

az bile volkana. hem yalan söylüyor hem fenerbahçe gibi büyük bir takımın gururunu ayaklar altına alıyor bide 4 maç ceza veriliyor. en az 6 lazımdı.

yine gs-fb kavgasına çevirmişsiniz burayı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siz küçük emrahın fotoğrafını görmemişiniz galiba ne diyor anne bizim hiç kupamız olmayacakmı bugün 30 yaşındaki 1 adam fenerin kupa aldığını görmemiş ve siz daha bundan utanmadan nelerden bahsediyorsunuz bırakın bu ayaklarıda bunları dikkate alarak yazın ve ayrıca kaç kupanız var önce onları sayın efendim anlayamadım duyamadım hangi kupaaaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@serdarr78

Ellerine sağlık dostum resim süper,sayılarda.. Bi resimde benden..

Volkan'a gelince adalet yerini bulacak..

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri