REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Medyum ve falcılara inanır mısınız??

Katılımcı sayısı
533. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • evet

30 5.63%
  • hayır

503 94.37%
Sayfa 5/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon
127 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Medyum Ve Falcılara İnanıyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gaybı bilen ALLAH CC bu yüzden öle kişilere inanmıyorum kendileride kendilerine inanmıyolar ama bizim halkımız inanıyo işte.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır asla inanmam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır inanmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet arkadaşlar bu hafta ki anket konumuz :

Medyum. büyücü,falcı ve bu tarz kişilere inanır mısınız??

Not:Anketimiz "7" gün sürecektir
    Arkadaslar ben sunu merak ediyorum acaba bizler yemek atiklarini ne yapiyoruz? bu konuda ankt olsa cok sevinirim bu anket hem faydali örnek bir fikir olur hemde insanlar daha az israf ederek israfi önlemis oluruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır asla inanmam ben

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu işin argümanları cinlerdir arkadaşlar..cinleri kullanarak bu işlerle uğraşırlar..gelecekten haber verme konusuna gelince cinler de dahil insanlar ve melekler bile bilemezler.peygamber bile geleceği bilemez.ama peygamberimize tüm zamanlar Allah tarafından gösterilmiştir........peygamberimize gelecek ile ilgili çok sorular sormuşlar ama asla bahsetmemiştir.....büyü vardır arkadaşlar.....cinlerin de yaşamı aşağı yukarı insanlar gibidir.ama farklı türden varlıklardır........onlarında eğlenceleri yemeleri içmeleri düğünleri alış verişleri ölümleri vardır.Allah cinleri, insanlara fiziksel zararlar verebilecek şekilde yaratmamıştır...cinler aciz varlıklardır....ancak insanın düşünce dünyasına beynine hükmedebilir psikolojik sıkıntılara neden olabilirler..islam dini büyüyü falcılığı şiddetle yasaklamıştır....bunları şeytanın işleri olarak görmüştür...büyü iyi amaçlar içinde olsa kötü amaçlar içinde uğraşılmaması gerekir böyle işlerle....
    Konu firelove tarafından (02-03-2008 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle inanmıyorum.inan insanlar kendine güveni olmayan ve kişiliğini kazanamayan insanlardır.onlara acıyorum hem bu dünyada kaybediyorlar hemde ahiretlerini kendi elleri ile yok ediyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim için önemli olan dini gereklilikleri yerine getirmek gerisi boş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inanmıyorummmmmmmmmmmm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fal ve büyü işleri büyük günahlardandır dikkatli olmak lazım insanın imanına zarar verebilir. Gaybı ALLAH tan başka kimse bilemez.
    Sunny 7010 D (Stream 16.80.91)
    16.00.A1

Sayfa 5/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri