REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Medyum ve falcılara inanır mısınız??

Katılımcı sayısı
533. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • evet

30 5.63%
  • hayır

503 94.37%
Sayfa 12/13 İlkİlk ... 2345678910111213 SonSon
127 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Medyum Ve Falcılara İnanıyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işe bak yaw 27 kişi evet demiiş tövbe tövbe
    arkadaşlar inanırım derseniz imanınız tehli***e girer benden demesi
    selametle

ustam bence bu yazdığını bir büyüğümüz olarak senden ummazdım şöyle ki bu bir anket sonuçta.insanların kişisel görüşleri düşünceleri soruluyor.Nasıl olduda sen 28 kişinin evet oyu vermesine şaşırabildin ki sonuçta o şıkkın çıkması istenmeseydi yada kimler inanıyor kimler inanmıyor gibisinden bir araştırma içine girilmeseydi anket olmazdı sanırım değilmi.Bence kişisel görüşlere saygı duymak lazım.inanan var inanmayan var inanan kendine inanmayan kendine.sonuçta bende falcılara inanmam ama medyum konusunda gerçekten medyum olan kişiler var.bunların çoğu sahtekar ama medyum kavramı tam anlamıyla şöyledir;her insanda bulunan allah tarafından bize verilen özel güçlerin(beyin gücü diyelim.çünkü insan beynine soktuğu bir şeyi gerçekten çok isterse gerçekleştirebilir) o kişilerde daha çok olması yada o güçlerin geliştirilerek çok şeşitli ayrıcalıklar elde edilmesinden ortaya çıkan bir karaktere sahiptirler.mesela insan beyin gücüyle bir kaşığı eğebilir uzaktaki nesneleri hareket ettirebilir kasarsa uçurabilir,suya ateşe elektriğe havaya hükmedebilir evet yalnış duymadınız.medyumluğu gerçekten medyum olarak yapabilen insanlar bunları yapabilir.Geriye kalan medyum adı altında geçinen sahtekarlar ise büyüyü bozabilirim ben peygamberim ben gelecekten geldim gibi şeylerle insanı aladatır ama lütfen gerçekten medyum olan insanlara saygı duymamız lazım.ben medyum olarak birisini tanımıyorum ama araştırılırsa türkiyede bu işi gerçekten adam gibi yapan çok az kişi vardır.Hala medyumlara inanmıyorsanız psişik,paranormal,telekinesis,parapsişik gibi kavramların anlamlarını araştırmanız size çok daha kapsamlı bilgi verecektir.
    sonuçta ben tam anlamıyla medyum olan kişilere inanıyorum ve bu benim kişisel düşüncem.bu işi gerçekten yapan insanlar ne dinimize ters düşer nede insanları yanlış yönlendirir.Sadece allah tarafından bazı insanlar bizlere oranla daha özel güçlere sahiptirler o yüzden bu kişilerde o güçleri farkedip geliştirirler ve medyum sıfatını taşırlar.Yoksa dediğim gibi sahtekar olanlar falan apayrı bir olay.

özetlersek ustam bence şahsi düşüncelere saygı duyalım lütfen.bu özgür bir anketse eğer insanların düşüncelerine saygı duymamız gerekiyor diye düşünüyorum.yoksa anket adı altında olmazdı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle inanmıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar geleceği ancak ve ancak ALLAH bilebilir.buyüzden şu arap atasözünü yazmak istedim:'küllü müneccimün kezzab.'(bütün müneccimler yalancıdır.)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir iki tane söyledikleri tutarsa gerisi hikaye inanılcak bi pozisyonları yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam bence bu yazdığını bir büyüğümüz olarak senden ummazdım şöyle ki bu bir anket sonuçta.insanların kişisel görüşleri düşünceleri soruluyor.Nasıl olduda sen 28 kişinin evet oyu vermesine şaşırabildin ki sonuçta o şıkkın çıkması istenmeseydi yada kimler inanıyor kimler inanmıyor gibisinden bir araştırma içine girilmeseydi anket olmazdı sanırım değilmi.Bence kişisel görüşlere saygı duymak lazım.inanan var inanmayan var inanan kendine inanmayan kendine.sonuçta bende falcılara inanmam ama medyum konusunda gerçekten medyum olan kişiler var.bunların çoğu sahtekar ama medyum kavramı tam anlamıyla şöyledir;her insanda bulunan allah tarafından bize verilen özel güçlerin(beyin gücü diyelim.çünkü insan beynine soktuğu bir şeyi gerçekten çok isterse gerçekleştirebilir) o kişilerde daha çok olması yada o güçlerin geliştirilerek çok şeşitli ayrıcalıklar elde edilmesinden ortaya çıkan bir karaktere sahiptirler.mesela insan beyin gücüyle bir kaşığı eğebilir uzaktaki nesneleri hareket ettirebilir kasarsa uçurabilir,suya ateşe elektriğe havaya hükmedebilir evet yalnış duymadınız.medyumluğu gerçekten medyum olarak yapabilen insanlar bunları yapabilir.Geriye kalan medyum adı altında geçinen sahtekarlar ise büyüyü bozabilirim ben peygamberim ben gelecekten geldim gibi şeylerle insanı aladatır ama lütfen gerçekten medyum olan insanlara saygı duymamız lazım.ben medyum olarak birisini tanımıyorum ama araştırılırsa türkiyede bu işi gerçekten adam gibi yapan çok az kişi vardır.Hala medyumlara inanmıyorsanız psişik,paranormal,telekinesis,parapsişik gibi kavramların anlamlarını araştırmanız size çok daha kapsamlı bilgi verecektir.
    sonuçta ben tam anlamıyla medyum olan kişilere inanıyorum ve bu benim kişisel düşüncem.bu işi gerçekten yapan insanlar ne dinimize ters düşer nede insanları yanlış yönlendirir.Sadece allah tarafından bazı insanlar bizlere oranla daha özel güçlere sahiptirler o yüzden bu kişilerde o güçleri farkedip geliştirirler ve medyum sıfatını taşırlar.Yoksa dediğim gibi sahtekar olanlar falan apayrı bir olay.

özetlersek ustam bence şahsi düşüncelere saygı duyalım lütfen.bu özgür bir anketse eğer insanların düşüncelerine saygı duymamız gerekiyor diye düşünüyorum.yoksa anket adı altında olmazdı
    anketteki şıklar o*** ama aradaki uçuruma bir bakın bu benim bireysel seçimim tabi
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayir İnanmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizim ülkemizde yıllardır bu tarz insanlar çok türemekte ve medyanında sayesinde ekranlarda boy göstermeye başlamışlardır
    bir zamanlar medyum memiş ve ketonun sahnede tokatlaşmaları bu insanları meşhur ettiği gibi türk insanının bu tarz insalara olan bakış açısınıda değğiştirmiştir
    lütfen bu tarz konulara itibar etmeyin etmeyelim
    sakatya gelmeyelim
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inanmıyorum.gaybı allah'tan başkası bilemez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne zamanki benim saf halkimin egitim duzeyi yukselir o zaman bu saklabanlarda ac kalir diye dusunuyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Medyum. büyücü,falcı gibi şarlatanlara asla inanmam. dediğiniz gibi önce onlar kendilerine yardım edip şu sayısalı bir tuttursunlar bakalım Fakat telekinezi,zihin gücüyle etkileme,hipnoz... yani şu anki bilimin açıklayamadığı fakat bir çok deneyle ispatlanmış(veya ispatlanmaya çalışılan) şeyleri de elimizin tersiyle itmemek gerek diye düşünüyorum.

Sayfa 12/13 İlkİlk ... 2345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri