REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Lucescu Geliyor. !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Lucescu Geliyor. !!!

Lucescu geliyor' iddiası

"Türkiye'ye geri dönmeyi çok istiyorum. Özellikle de Galatasaray'da tekrar görev almayı çok arzu ediyorum" diyen Rumen hoca, 22 Mart'ta Galatasaray'ın yeni kulüp başkanı olmasına kesin gözüyle bakılan Adnan Polat ile el sıkıştı.

GALATASARAY başkan adayı Adnan Polat çok iddialı geliyor. Türk basınında sadece Fotomaç, 26 Şubat Salı günükü sayısında Adnan Polat'ın iki büyük bombasının Lucescu ve Diego olduğunu duyurmuştu.

Sezon sonunda Kalli'nin Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmesi üzerine harekete geçen Adnan Polat, sarıkırmızılı taekıma şampiyonluk yaşatan Lucescu ile görüşerek, gelecek sezon için anlaşmaya vardı.

ARSHAVİN Mİ GELİYOR?

22 Mart'taki kongrede Galatasaray'ın yeni Kulüp Başkanı olmasına kesin gözüyle bakılan Adnan Polat'ın, Lucescu'ya transfer çalışmaları için yetki verdiği, Rumen hocanın da güçlü bir Galatasaray kurmak için kolları sıvadığı ifade edildi.

Mayıs 2008'de Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi sona erecek olan Lucescu'nun, Zenit'in süper golcüsü Andrey Arshavin'i de Galatasaray'a getirmek istediği öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adnan polat seçilirse getirecegim diyor
    kalliden iyi olacagı kesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kalliye bir türlü ısınamadım. Kalliye rağmen lideriz. Romen hoca galatasarayıda BJK da şampiyon etti gönderildi. Kalliden daha iyi bir hoca olduğuna inanıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kalli hala o eski 20 sene önceki futbol mantelitesini konuşturuyor ama onlar artık eskidi yeni sistemleri açmak gerek!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence lucescu kalliden daha kurt hoca

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Keşke beşiktaşa gelse...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiyden gitmesine üzülmüştüm çünkü çok kaliteli bit teknik direktördü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lucesku geri gelirse sevinirim o genç kadro ile neler yaptını unutmadım iyi hoca galatasaraya faydalı olur .....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel olur işallah gelir....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı katliam_290 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    lucesku geri gelirse sevinirim o genç kadro ile neler yaptını unutmadım iyi hoca galatasaraya faydalı olur .....
    ölmüş kadroyu diriltebilecek yeteneklere sahip lucescu. umarım gelir. hekes derin bir ohh çeker kallinin gidişine.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri