REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: F.Bahçe'ye çirkin karşılama-FOTO GALERİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart F.Bahçe'ye çirkin karşılama-FOTO GALERİ

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında yarın İspanya'nın Sevilla takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Sevilla kentine geldi.

Aziz Yıldırım başkanlığındaki Fenerbahçe kafilesi, Sevilla Havalimanı'na indiğinde, kalabalık bir Türk gazeteci grubu tarafından karşılandı. Havalimanının çıkış yerinin dar olması ve çok sayıda gazetecinin bulunmasından dolayı Hürriyet Gazetesi'nin foto muhabiri Süleyman Arat İspanyol polisiyle tartışıp, üzerinde de pasaport ve herhangi bir kimlik bulunmayınca gözaltına alındı.

Olayda polisi iterek fotoğraf çekmeye çalışan Türk gazeteci, İspanyol polisinin sert müdahalesiyle hızlı bir biçimde dışarı çıkarıldı.
    Fenerbahçeli yönetici ve gazetecilerden bazılarının polisle konuşmasına rağmen, İspanyol polisi Türk gazeteciyi karakola götürdü.
    Bu arada, az sayıda bir grup Fenerbahçe taraftarı, havalimanında takımı karşılayarak, tezahüratlarla konaklayacağı otele giden kafileyi uğurladı.
    Fenerbahçe kafilesiyle birlikte şarkıcı Kıraç da Sevilla'ya geldi.
    AA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

derlerya Türkün Türkten başka dostu yok diye harbi dogru
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Burada İnsanlık Görmüşlerdi...

Aşağıdaki yazı sevilla başkanına Ait..

Yorum sizin.

"Yunanlılar Türkler'in parmak uçlarına bile gelemez

Sevilla Başkanı Del Nido, Fenerbahçe taraftarı ile ilgili olarak, "Futboldaki 21 yıllık yaşantımda hiçbir zaman İstanbul'daki gibi bir ortam görmedim. Yunanlılar, Türkler'in parmak uçlarına bile gelemez" dedi.
    Yunan, Türk'ün parmağı olamaz

Del Nido, "Hayatımda böyle ortam görmedim" diyerek taraftarı övdü.

Sevilla kulübünün başkanı Jose Maria Del Nido, kulübün internet sitesindeki yazısında çarpıcı açıklamalar yaptı. Del Nido, ''Futboldaki 21 yıllık yaşantımda, hiçbir zaman buna benzer bir ortam görmedim. Yunanlılar Türklerin parmak uçlarına bile gelemezler" dedi. Fenerbahçe'ye karşı kötü bir sonuç aldıklarını vurgulayan İspanyol başkan "Kızgınım. Attığımız 2 gol için sevinemiyorum" ifadesini kullandı.
    "

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türk'ün türk'den başka dostu yoktur.bunu böyle bilin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tako 2000 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Türk'ün türk'den başka dostu yoktur.bunu böyle bilin.
    aynen...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri