Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/6 İlkİlk 123456
55 sonuçtan 51 ile 55 arası

Konu: Tps'ler açılıyormu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

açmıyor!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeşim next 2000 fta Usb'li 140 ytl.next 2000 cx super plus Usb'li 180-190 ytl,next 2000 cıs super plus Usb'li 220-230 ytl arasında
    teşekkürler üstat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kara_0783 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar bende 11400cım var tps ler acmıyo.goldmaster ın hangi modeli tpsleri,ushuaıa tv yi falan acıyo o cihazı almayı düşünüyorum
    suan da en uygun cıhaz inpax2007FTA 90 YTL cıvarı ve acmadıgı kanal yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kingofsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    suan da en uygun cıhaz inpax2007FTA 90 YTL cıvarı ve acmadıgı kanal yok...
    O Cihaz hiç o kadarda aham şaham bişey değil echolink klonu menem bişey,Elimizdeki Kaon boardların kıymetini bilelim arkadaşlar şunu unutmayın ki Kaon Boardun üstüne board yoktur..

Amerikadaki satış oranları inceledik,adamlar tavan yapmış umrunda değilki senin 2 mb lık cihazların..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O Cihaz hiç o kadarda aham şaham bişey değil echolink klonu menem bişey,Elimizdeki Kaon boardların kıymetini bilelim arkadaşlar şunu unutmayın ki Kaon Boardun üstüne board yoktur..

Amerikadaki satış oranları inceledik,adamlar tavan yapmış umrunda değilki senin 2 mb lık cihazların..
    oncelıkle benı amerıkalılar felan ılgılendırmez...
    bende cok ıyı bılıyorum kaon boardların nekadar iyi oldunu...
    sadece arkadas goldmaster almaya kalkısmıs o yuzden ınpax cıhazını tavsıye ettım,bu cıhazın suan da 10 numara ve uste bu fıyata pekte rakıp cıhaz goremıyorum...

Sayfa 6/6 İlkİlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri