Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Çok Ayip EttÝnÝz- MÝ ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo2 Çok Ayip EttÝnÝz- MÝ ?

Menü þekli, Kullaným kolaylýðý ve Görüntü kalitesiyle GOLDMASTER hala bir numaralý cihaz. Fakat onun yanýnda yýllardýr severek kullandýðým 20300 cý serisi cihazlara bir türlü yazýlým varmediniz veya veremediniz. GOLDMASTER la mukayese edilmiycek cihazlarýn bile tps auto yazýlýmlarý vermesi ve GOLDMASTER in bunu baþaramamasý veya tüketicileriyle ilgilenmemesi beni üzüyor. Lütfen artýk! Size yakýþmýyor....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

slm ben 11300 e yazýlým beklemeyi bir yýl önce býraktým cihazý aldýðýmýn çok altýnda bir fiyata sattým.Onun yerine 9000 serisinden aldým...Benim fikrim.kolay gelsin...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bendede 9450 var ama yazýlým olmadýktan sonra neye yarar satýþ sonrasý hizmet sýfýr kaç kere goldmaster a mail attým cevap veren bile yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pisisik Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Menü þekli, Kullaným kolaylýðý ve Görüntü kalitesiyle GOLDMASTER hala bir numaralý cihaz. Fakat onun yanýnda yýllardýr severek kullandýðým 20300 cý serisi cihazlara bir türlü yazýlým varmediniz veya veremediniz. GOLDMASTER la mukayese edilmiycek cihazlarýn bile tps auto yazýlýmlarý vermesi ve GOLDMASTER in bunu baþaramamasý veya tüketicileriyle ilgilenmemesi beni üzüyor. Lütfen artýk! Size yakýþmýyor....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar, býrakýn satýþ sonrasý hizmeti adamlar 2010 yýlýna kadar garati verdikleri kartlar elimizde kalakaldý. Kartlarýn açtýðý iki kanal uçtu. Sonra birkaç ay tek kanal verdiler. Ondan da vazgeçtiler. Konu baþlýðýndaki MÝ eki fazla bile. Hemde katmerli ayýp ettiler. Ve hala utanmadan bizim cihazlarýmýz þöyle, bizim alýcýlarýmýz böyle diye tvlerde reklam veriyorlar. Ýnsanda yüz olmasý lazým. Tam Türkiyelik bir durum. Senin alýcýn altýn olsa ne yazar kardeþim, verdiðin sözü tutmadýktan sonra. Bu bir þirketi kötüleme, karalama asla deðil. Aksine firmalarýn bu tür verdiði sözleri tutmamalarýný dile getirmedir. Yüzbine dayanan seri üreteceðine adam gibi beþ-on seri üret ve müþterilerini menmun et. Tabi burda amaç müþteri deðil; klasik þark kurnazlýðý olunca, kýsa vade de ne vurursam kardýr mantýðý iþlemektedir. GM 11400 cim elimde öylece kalakaldý þimdi. Baþka bir marka alýcý almayý düþünüyorum ilk fýrsatta. Ve bu markayý da çevremdeki kimseye tavsiye etmiyorum artýk. Daha fazla yazmayým, yazdýkça asabým bozuluyor.
    Saygýlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri