REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: TNT Türk yayınlara basladı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 TNT Türk yayınlara basladı

TNT Tur*** yayınlara basladı bu kanaln nasıl yayınlar yayınladığını bilen varmı dizi-film diye biliyorum ama bugun baktığımda bana pembe dizi yayınlayan bi tv gibi geldi ama...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sonucta ABD Formatında bir kanal.Bana digiturkteki Hallmark Kanalını anımsattı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hangi frekanstan yayın yapıyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gur_61 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hangi frekanstan yayın yapıyo
    11804 v 24444 turksat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kanal digiturku bitirir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye'nin yeni dizi ve sinema kanalı TNT bugün yayına girdi. Time Warner'ın televizyon kuruluşu TNT, çizgi filmleri, tanınmış dizileri ve ünlü yıldızları Türk izleyicisiyle buluşturacak.

Time Warner'ın televizyon kuruluşu TNT, sloganı "İyi Seyirler" ile yayın hayatına başladı.

24 saat yayın yapacak olan TNT, son dönemin popüler dizi ve sinema filmleriyle izleyiciye ulaşıyor.

Gündüz kuşağında Lost, House, Robin Hood gibi dünyada büyük ilgiyle izlenen dizileri Türkçe dublajlı haliyle ekrana gelecek.

TNT akşam kuşağında ise dünyaca ünlü oyuncuların bol ödüllü filmleri yayınlanacak. Ayrıca Bond, Matrix ve Harry Potter gibi seri filmler orijinal ve Türkçe dublajlı olarak izlenebilecek.

TNT'nin çizgi film kuşağıysa saat 06.00 ile 08.00 arasında. TNT ulusal yayının yanı sıra D-Smart, DİGİTÜRK, kablolu televizyon ve uydudan da izlenebilecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel bir kanala benziyor. kanalın sitesine baktım bir çok güzel film var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam kablo tv.i tarattım ama çıkmadı.belki daha yayına geçmemiştir.izmir-gaziemir.bilginiz varsa bekliyorum saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kanal hakkında bilgiye sahip olamk isterseniz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ulaşabilirsiniz arkadaşlar ve kaliteli güzel filmleri var kanalın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence guzel bı kanal

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri