Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: F.Bahçe'ye çirkin karþýlama-FOTO GALERÝ

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart F.Bahçe'ye çirkin karþýlama-FOTO GALERÝ

Þampiyonlar Ligi 2. tur rövanþ maçýnda yarýn Ýspanya'nýn Sevilla takýmýyla karþýlaþacak Fenerbahçe, Sevilla kentine geldi.

Aziz Yýldýrým baþkanlýðýndaki Fenerbahçe kafilesi, Sevilla Havalimaný'na indiðinde, kalabalýk bir Türk gazeteci grubu tarafýndan karþýlandý. Havalimanýnýn çýkýþ yerinin dar olmasý ve çok sayýda gazetecinin bulunmasýndan dolayý Hürriyet Gazetesi'nin foto muhabiri Süleyman Arat Ýspanyol polisiyle tartýþýp, üzerinde de pasaport ve herhangi bir kimlik bulunmayýnca gözaltýna alýndý.

Olayda polisi iterek fotoðraf çekmeye çalýþan Türk gazeteci, Ýspanyol polisinin sert müdahalesiyle hýzlý bir biçimde dýþarý çýkarýldý.
    Fenerbahçeli yönetici ve gazetecilerden bazýlarýnýn polisle konuþmasýna raðmen, Ýspanyol polisi Türk gazeteciyi karakola götürdü.
    Bu arada, az sayýda bir grup Fenerbahçe taraftarý, havalimanýnda takýmý karþýlayarak, tezahüratlarla konaklayacaðý otele giden kafileyi uðurladý.
    Fenerbahçe kafilesiyle birlikte þarkýcý Kýraç da Sevilla'ya geldi.
    AA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

derlerya Türkün Türkten baþka dostu yok diye harbi dogru
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Burada Ýnsanlýk Görmüþlerdi...

Aþaðýdaki yazý sevilla baþkanýna Ait..

Yorum sizin.

"Yunanlýlar Türkler'in parmak uçlarýna bile gelemez

Sevilla Baþkaný Del Nido, Fenerbahçe taraftarý ile ilgili olarak, "Futboldaki 21 yýllýk yaþantýmda hiçbir zaman Ýstanbul'daki gibi bir ortam görmedim. Yunanlýlar, Türkler'in parmak uçlarýna bile gelemez" dedi.
    Yunan, Türk'ün parmaðý olamaz

Del Nido, "Hayatýmda böyle ortam görmedim" diyerek taraftarý övdü.

Sevilla kulübünün baþkaný Jose Maria Del Nido, kulübün internet sitesindeki yazýsýnda çarpýcý açýklamalar yaptý. Del Nido, ''Futboldaki 21 yýllýk yaþantýmda, hiçbir zaman buna benzer bir ortam görmedim. Yunanlýlar Türklerin parmak uçlarýna bile gelemezler" dedi. Fenerbahçe'ye karþý kötü bir sonuç aldýklarýný vurgulayan Ýspanyol baþkan "Kýzgýným. Attýðýmýz 2 gol için sevinemiyorum" ifadesini kullandý.
    "

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türk'ün türk'den baþka dostu yoktur.bunu böyle bilin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tako 2000 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Türk'ün türk'den baþka dostu yoktur.bunu böyle bilin.
    aynen...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri