neden çıkmıyoki düne kadar şifreler değiştiği zaman geliyodu hemen yazılımlar şimdi ne oldu nextte yok goldmasterdada elbet gelecekte ama ne zaman???
Teşekkur: 0
neden çıkmıyoki düne kadar şifreler değiştiği zaman geliyodu hemen yazılımlar şimdi ne oldu nextte yok goldmasterdada elbet gelecekte ama ne zaman???
yazılımlar için elit firmasının yazılımnları cıkarması gerekiyor keyleri fixleme eklemekle olmaz bu iş keylerin adepte edilmesi lazım yazılımlara ve yazılımlarla uyum saglaması lazım...Polsatlar bakıyorumda halada verilecek.Görevli arkadaşlarımı kutluyorum bu gibi duırumları forumda konu acmacıkları için.diger dönemlerde beni ve bu forumu çok zorda bırakan arkadaşlar olmuştu .örnek tps auto dendi polsatlar var dendi ..ama icraat olmadı aynı senaryolar başka forumlarda başlamış...
neyse önemli olan dogru söylemektir..
saygılar
sevgili arkadaslar cok güvendigim bir üstat bana pazartesiden son ra vere biliriz dedi cünkü su an kaon bortlu cihazlar icin calışıyoruz bekleyin süpriz yapılacak dedi herkese saygılar
ya burasu premier bölümü degilkaon bölümü yada ben başka forumda falanmıyım iyi bakın bölümlere biz sunnylerden bahsediyoruz ala ala
arkadaslar bu polsat yazılımları hala koreden gelmedımı bu konu hakında bılgı verırsen sevınırım saygılar
Arkadaşım polsatları bu konu başlığı altından takip edeceğiz başka yerde konu açmayın.haltinbasak Nickli Üyeden Alıntı
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
arkadaşlar yazılım falan yapmayın gerek yok artık resmen dosya diye millet ağlıyor kimseden tık yok. ben yazılım falan istemiyorum. sürekli ilklerin forumu olan bu forumda biz bir aile gibiyiz ama kırıldım.
Neden kırıldınız? Bizde çok ugrastık bir iş olmayınca olmuyor malesef..aligirgin@ttnet Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Yok çok donma varmış falan filan gibi laflarla diger forumdaki arkadaşlar malesef bunu laf olsun diye söyluyorlar.hani exalans izliyordu çok rahattı nerede yazılımlar kaç gün geçti tık yok ..Yazılımları koreden beklemekten başka çare yok gibi şimdilik
![]()
Eger bir yazılım olacak olsaydı 1 haftadır olurdu
![]()
Nice adı duyulmayan markalara polsat yazılımlar verilmişken 7 yıl-ömürboyu garanti vaadiyle cihazlarını satan firmalar nerede....sadece tüketiciyi oyalama taktiği bu.
sevgili arkadaslar polsatlar cok saygı duydugum bir medenetör arkadasım 13 03 2006 pazartesiden sonra böyük ittimalle verilecek dedi birazcık sabır sevgili arkadaslar tüm üstatlara saygılar:computer:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri