Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Ýki Kýzýn Forum Muhabbeti..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon10 Ýki Kýzýn Forum Muhabbeti..

kýz1:ya foruma geldiðimden beri bana asýlýyo aslýnda pekde tipim deðil ama bilmiyorum yaa

kýz2:kimmiþ kýz söyle bakim

kýz1:ya *****

kýz2:aaa kýz çok karizmatik bi avatarý var hem ilerde mod olcek diyolar walla bence kaçýrma kýzým nerden bulcan böylesini

kýz1:ya öyle ama baksana geçen konuþtuk foruma bile abisinin hesabýyla giriyomuþ daha kendi hesabý bile yok yarýn öbürgün abisi "kullanmayýn benim hesabýmý yakýnda oðlum gelicek almanyadan o kullanýcak" derse naaparýz biz yok uzun vadede biþe düþünemem

kýz2: nolcek be kýzým buluruz kullanýlmayan boþ bi hesap kullanýrsýnýz iþte benim arkadaþlara sorarým hem

kýz1: ya fatma bu forumda nerden bulcan kullanýlmayan hesap Allah aþkýna anca admin yakýnýn olcakki yapsýn sana bi güzellik yoksa heryer dolu içgüveyside gidemem biliyosun

kýz2: aman kýzým sende ne nazlýsýn yaaa

kýz1: neyse sen beni boþver seninki naptý kazandýmý FAYS sýnavýný? (forum adminlik yerleþtirme sýnavý)

kýz2 kazandý hiç sorma atama bekliyo þimdi ilk tercihini AÞK&SEVGÝ bölümüne yaptý caným romantik aþkým benim torpil aradýk ama torpil iþlemiyo dediler

kýz1 bencede iyi yapmýþsýn bak nazifeninki naptý atadýlar KORKU bölümüne adam geceleri kalkýp boðazlýyomuþ nazifeyi "olamaz bunlar gerçek deðil biri bana bunlarýn fake olduðunu söylesiiin" diye baðýrýyomuþ geçen geldi odaya dert yanýyodu bize "istifada etmiyo öldürcek bi gün beni walla keþke banlasalar geçtim artýk modluktan onursal üye olsun ben razýyým"

kýz2:neyse babam geliyo bir iki konu açýmde boþ boþ forumda oturdun dimi diye dellenmesin sende o çocuðu iyi düþün sonunda mod eþi olmak var

kýz1: ayy mod eþimi düþüneyim ben azcýk hadi görüþürüz
    paylaþýmýn için teþekkürler fatma...

kýz2:önemli deðil nurcan ne demek görüþürüz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart nerden buldun bunu

kýz1:ya öyle ama baksana geçen konuþtuk foruma bile abisinin hesabýyla giriyomuþ daha kendi hesabý bile yok yarýn öbürgün abisi "kullanmayýn benim hesabýmý yakýnda oðlum gelicek almanyadan o kullanýcak" derse naaparýz biz yok uzun vadede biþe düþünemem

kýz1 bencede iyi yapmýþsýn bak nazifeninki naptý atadýlar KORKU bölümüne adam geceleri kalkýp boðazlýyomuþ nazifeyi "olamaz bunlar gerçek deðil biri bana bunlarýn fake olduðunu söylesiiin" diye baðýrýyomuþ geçen geldi odaya dert yanýyodu bize "istifada etmiyo öldürcek bi gün beni walla keþke banlasalar geçtim artýk modluktan onursal üye olsun ben razýyým"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon10

Alýntý zabataygatör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

beðendiðine memnu oldum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hehe fena deðilmiþ.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

biri bayagý sacmalamýs digeri ise bu sacmalýklara cok sacmaca sacmalamýs yani sobucta elde var buyuk bi sacmalýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

TeÞekkÜr))

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla foruma neþe katmýþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Mod eþi olmak isteyen bana müracaat etsin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri