REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Ahmet Çakar bikini giyinecek

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

giymiş bile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi o kıvırtır şimdi giymez bir program yapıyorya fox tv ye orada bikinili cıksın bakalım erkeklik erken konuşmak degil erkeklik dedigini yapmak sözünde durmak türkürdügünü yalamasın münecim Ahmet Cakar dedigim herşey cıkar diye habire salıyordu fenerbahce bu gurubtan cıkamaz dedi cıktık fener bu sevilyayı eleyemez dedi eledik inş bukezde fener bu kupayı alamaz derde bakarsınız alırız.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ahmet cakar doğru söylüyor fakat sonucun ne olacağını tahmin edemiyor fenerbahçe düşmanlığı bu kadar olur fenerbahçe final oynayacak hiç merak etmeyin sayın fenerbahçeli arkasdaşlarım hepinize saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın Ahmet Kaçar futobola ilişkin söylemlerinle gündemde kalıyor, tebrikler.... Ama bundan sonra erkek gibi sözününü tutarsa giydiği bikiniyle gündemde kalır ve ünlü modacıların bikini defilesine çıkar ününe ün katar. Bu arada Ahmet Çakar gibi düşünen diyar65 arkadaşımıza da bikini yakışır sanırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cekici23 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayın Ahmet Kaçar futobola ilişkin söylemlerinle gündemde kalıyor, tebrikler.... Ama bundan sonra erkek gibi sözününü tutarsa giydiği bikiniyle gündemde kalır ve ünlü modacıların bikini defilesine çıkar ününe ün katar. Bu arada Ahmet Çakar gibi düşünen diyar65 arkadaşımıza da bikini yakışır sanırım.
    arkadaşlar lütfen konu ahmet çakar digeer üye arkadaşlar hakkında tartışma yaratacak yorumlar yapmayalım konu hakkında görüşlerinizi paylaşım ama burda diger üyeleri rencide edecek tartışmalara girmeyelim saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben maçda şunu gördüm savaşan bir fener ve kız gibi kendini yere atan sevilla haksızmıyım
    işde fener bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Görücez bakalım laf nerden çıkıyor!!!Aslında Ahmet Çakar bikini giyse bile ben bakmam yaww..Düşünemiyorum bile o manzarayı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kolega20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Görücez bakalım laf nerden çıkıyor!!!Aslında Ahmet Çakar bikini giyse bile ben bakmam yaww..Düşünemiyorum bile o manzarayı..

hehehe hani fotoşoplarla yaparlarya. giyse aynen öyle olur gibi geliyor bana.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Büyük lokma ye,büyük söz söyleme.

Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri