REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 10/10 İlkİlk 12345678910
96 sonuçtan 91 ile 96 arası

Konu: Ahmet Çakar bikini giyinecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ahmet çakar gerçekleri ifade etti azda olsa yanılma payı oldu diye olayı bukadarda çarpıtmamak lazım biz yarı finale çıktık bu kadar büyütmedik olayları bakıyorum çeyrek final sevinci ahmet çakarın bir kelimesine kalmış böyle giderse çeyrek finali sevincini bile sevincini bilemeyeceksiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakın sitesi bile açılmış

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çetindeniz kardeşim sen hangi zamanda yaşıyorsun senin desteklediğin takım şampiyonlar liginde çeyrek final yüzü gördü.Bizde tebrik ettik saygı duyalım lütfen .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bikini hikayesi

sayın çakar erkek tükrdüğünü yutmamalı kadın isen sen bilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar ahmet çakar gerçekleri ifade etti azda olsa yanılma payı oldu diye olayı bukadarda çarpıtmamak lazım biz yarı finale çıktık bu kadar büyütmedik olayları bakıyorum çeyrek final sevinci ahmet çakarın bir kelimesine kalmış böyle giderse çeyrek finali sevincini bile sevincini bilemeyeceksiniz
    arkadaşım 6s ne zaman ş.liginde yarı final oynadı. bizmi göremedik acaba.
    sakın onun adı fortis türkiye kupası olmasın !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BODY_LOVE Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çetindeniz kardeşim sen hangi zamanda yaşıyorsun senin desteklediğin takım şampiyonlar liginde çeyrek final yüzü gördü.Bizde tebrik ettik saygı duyalım lütfen .
    şampiyon kulupler kupasında(şuan şampiyonlar ligi oldu adı) steau bükreş ile yaptığımız maç yarı final maçıydı hatırlamıyorsan hatırlatmayı borc bilirim yada hatırlamak istemiyorsan onu bilemem. Ben fenerbahçenin galibiyetiyle gurur duydum ama bu tür polemikler ortaya cıkararak başka takımlardan olup size destek verenleri tiksindirme istersen türkiyede rakibiz ama avrupada kardesiz ben böyle bilirim

Sayfa 10/10 İlkİlk 12345678910

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri