Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: stream 198 yazılımları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart stream 198 yazılımları

bazı forumlarda 198 yazılımları var bilginiz var mı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Var,test ediyoruz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Var,test ediyoruz..
    sevgili üstadım kardas forumun verdiği yazılımı yükledim tek nokta kalıyor 12 01 a5 yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı best1971 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bazı forumlarda 198 yazılımları var bilginiz var mı..
    ewet 198 emu cıktı...
    Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Var,test ediyoruz..
    198 test ettim sorunsuzca calısıyor bilgine...

Alıntı draculu45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili üstadım kardas forumun verdiği yazılımı yükledim tek nokta kalıyor 12 01 a5 yazılımı
    sanırım yanlıs yukleme yaptın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kingofsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ewet 198 emu cıktı...

198 test ettim sorunsuzca calısıyor bilgine...

sanırım yanlıs yukleme yaptın...
    bak şimdi beni acemi yerine koyma aynı sitede memedimin verdiği yazılımı yükledim sorunsuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı draculu45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bak şimdi beni acemi yerine koyma aynı sitede memedimin verdiği yazılımı yükledim sorunsuz
    estafurlallah kardes sana acemi muamelisi mi yaptık ta alınıyorsun (insanlık hali her insan yanlışlık yapar)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artıları nedir acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    artıları nedir acaba
    ben hıc bır artısını goremedım (tps acıyor)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadasım sen ilk veren arkadasın yazılımı denemedin ben denediğim halde bana yanlıış yazılım yüklemişsindir diyin ama ben tekrar yine denedim yine tek nokta kalıyor şimdi memedim vermiş onu yüklüyorum sorunsuz sen denemeden cevap verdiğin için sana sözlerim kırıcı olabilir ben kimseye alınmam saygılarımla doğruları gördükce

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadasım sen ilk veren arkadasın yazılımı denemedin ben denediğim halde bana yanlıış yazılım yüklemişsindir diyin ama ben tekrar yine denedim yine tek nokta kalıyor şimdi memedim vermiş onu yüklüyorum sorunsuz sen denemeden cevap verdiğin için sana sözlerim kırıcı olabilir ben kimseye alınmam saygılarımla doğruları gördükce
    bende baska bır siteden exe uzantılı (orjinal stream) 198 emu yukledım sorunsuz...
    Konu kingofsat tarafından (04-03-2008 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri