REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Para Bol Anten Kurulumu En İyİ Nasil Yapilir

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Para Bol Anten Kurulumu En İyİ Nasil Yapilir

arkadaşlar parabol bir çanak antenim var ayar tutturamadım BUNU HISPASAT VE TÜRKSAT arası en iyi ve en ince ayar yapmak şartıyle nasıl ayarlarım resimli anlatamazmısınız konumum samsun hangi uydudan orta noktasını ayarlayacağız ben mosti yani sesat 36 dereceye göre ayarladım hıpasatı oturturamadım birini bulsak biri gidiyo antenim 1.50 parabol 2- 3-usta getirdim onlarda ince ayar yapamadı acaba yermi seçiyo bu işin erbabı usta bir kardeşim yardım ederse sevinirim:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar parabol bir çanak antenim var ayar tutturamadım BUNU HISPASAT VE TÜRKSAT arası en iyi ve en ince ayar yapmak şartıyle nasıl ayarlarım resimli anlatamazmısınız konumum samsun hangi uydudan orta noktasını ayarlayacağız ben mosti yani sesat 36 dereceye göre ayarladım hıpasatı oturturamadım birini bulsak biri gidiyo antenim 1.50 parabol 2- 3-usta getirdim onlarda ince ayar yapamadı acaba yermi seçiyo bu işin erbabı usta bir kardeşim yardım ederse sevinirim:49:
    arkadaş arabsat uydusunu referans al halledersin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusufucar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaş arabsat uydusunu referans al halledersin
    yusuf acar kardeş konumum samsun mosti yani sesat 36 dereceyi baz al demişlerdi bilmiyorum onun içinmi oturdamadık acaba tamam uyarın için sağol birde arabsat 26 dikkate alalım inşallah olur bilmiyorum sen arabsat hangi ili baz aldın samsunsa tamam ama başka il içinse gene uğraşacağız demektir sağol ilgi ve alakan için:45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri