ve maç bitti fenerbahçe 4 v.manisaspor 1 maç sonucu
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
ve maç bitti fenerbahçe 4 v.manisaspor 1 maç sonucu
Öncelikle fenerbahçeyi hem güzel oyunun'dan hemde galip geldiginden dolayý tebrik ediyorum.Süper bir þampiyonluk mücadelesi 4 güzide kulübümüz arasýnda yaþanýyor.inþallah hak eden bu sene þampiyon olur.
fenere þampiyonluk yakýþýr
Diyer kulüblerimizede yakýþýr
fener iyi oynadý kazandý. hakký ile maç aldý. tebrikler..
4-1 kere maþallah
''Hava þartlarý bikini giymek için uygun''
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Vestel Manisaspor'u 4-1 yendikleri maçtan sonra ''Mükemmel bir maç oldu'' diye konuþurken son günlerin en çok tartýþýlan konusu hakkýnda da açýklamalarda bulunarak ''Hava þartlarý bikini giymek için uygun'' dedi.
Zico, maçtan sonra yaptýðý basýn toplantýsýnda, oyuncularýnýn maçýn baþýndan itibaren ciddi anlayýþla oynadýðýný belirterek, ''Mükemmel bir maç oldu. Sonuna kadar ciddi ve mücadeleci oyun ortaya koyduk. Maçýn baþýndan itibaren ciddi anlayýþla oyun içinde olunca, sonuç daha kolay geldi. Oyuncularýmýz kaliteli iþler yaptýlar. Onlarý tebrik ediyorum'' diye konuþtu.
Sevilla maçýndan sonra Vestel Manisaspor maçý için dinlenmek ve hazýrlanmak konusunda yeterli süreleri olduðunu kaydeden Brezilyalý çalýþtýrýcý, þöyle devam etti:
''Avrupa kupasý maçlarýndan sonra puan kaybetmemizin nedeni döndükten sonra yeterli toparlanma süresi olmamasýydý. Çarþamba oynayýp, Cumartesi lig maçýna çýkýnca süre yeterli olmuyor. Sevilla ile Salý günü oynadýk, maçýmýz Pazar günüydü. 5 günlük dinlenme ve maça hazýrlanma dönemimiz vardý. Takýmýz dinlenmiþ, hazýr bir þekilde maça çýktý ve maç daha rahat geçti.''
Zico, ''Sevilla galibiyetinden sonra Fenerbahçe'nin çeyrek finale çýkmasýndan çok yorumcu Ahmet Çakar'ýn bikini giyip, giymeyeceði konuþuldu. Siz bu konuda ne düþünüyorsunuz?'' sorusu üzerine gülerek, ''Hava þartlarý Allah'tan güzel, bikini giymek için sýkýntý yok'' dedi.
Zico, sakatlýklarý bulunan Maldonado ve Roberto Carlos'un bu hafta oynayabilecek duruma gelebileceðini, ancak Deniz'in takýma daha geç katýlacaðýný söyledi.
kaynak:ajansspor
f47xfenerlý hocam ben lýnk atamýyorum.katkýlarýn daah da renklendýrýyor topiði.saygýlar.kýyasýya mucadele verýyoruz ligde ama gulen taraf fener olur ýnsallah sezon sonunda.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri