REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bu da Çin işi 'Nokla'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10 Bu da Çin işi 'Nokla'

Bu da Çin işi 'Nokla'

Teknolojik aletlerin bire bir kopyalarını üretip satma konusunda lider olan Çin, gözünü Nokia'ya dikti ve...

Özellikle teknolojik aletlerin bire bir kopyalarını üretip satma konusunda dünyanın 1 numarası olan Çin, gözünü Nokia'ya dikmiş durumda. Ucuz iş gücü ve orjinallerine oranla düşük kalitede malzeme kullanarak ürettikleri aletleri, kullanıcılarına cazip fiyatta satan çinli üreticiler, geçtiğimiz günlerde Nokia'nın 5700 XpressMusic adlı modelini üçüncü kez kopyaladı.

NOKIA OLDU NOKLA

Her defasında, kopyaladıkları Nokia 5700 XpressMusic modelini, orijinaline biraz daha yaklaştırarak piyasaya sunan Çinliler isim bulma konusunda da maharetliler. Klonladıkları telefonları "NCKIA" ve "NOKLA" gibi gerçeğine yakın isimlerle satıyorlar.

'NOKIA 6688' OLMAYAN BİR MODEL ÜSTELİK ÇİFT HATLI

Çinli sahteciler Nokianın hiç olmayan tamamen uydurma isimle 6688 modelini piyasasaya sundu. Bununla da kalmayıp Nokianın ayrıca dört modelinin de sahtesini yaptılar. Üstüne üstlük sahte Nokiaların hepsi çift hatlı.

Nokianın 6688 gibi olmayan bir modeli çift SIM kartlı olarak yeni çıkan bir model olarak satılıyor. Çin'den kaçak olarak getirilen sahte Nokia Türkiye'de 450 YTLye alıcı buluyor. 8-10 yıl önce Türkiyeye yasal yollarla sokulmuş, ama artık kullanılmayan cep telefonlarının IMEI numaralarının kopyalanıyor ve bu numaralar sahte telefonlara klonlanıyor. Böylece sahte cep telefonları, Merkezi Cihaz Kayıt Sisteminde yasal gibi gösterilebiliyor.

Sahte NOKIA 6688 De yok yok
    İşte 6688in özellikleri (Sitede yazıldığı şekilde):
    1) Platform 1: MTK6226B (1. imei icin), 2) Platform 2: MTK6205B (2. imei icin), 3) Mhz: E-GSM 900/1800/1900, 4) Konusma suresi: 1200-1320 dak., 5) Standbay suresi: 720 saat, 6) Batarya: 2800 mAh Li BL-5C, 7) Screen touch: dokunmatik ekran var, 8) Type: standart, 9) Ekran cozunurlugu yuksek,

10) Kod: FR/EFR/AMR, 11) Poliphonik zil sesi: var, 12) Hafiza: 256 MB / T flash -2 GBa kadar destekler, 13) Kamera: orjinal 2 Megapiksel, 14) MP3/MP4: Var dijital, 15) Dil: English, Turkce, Arabic ,Germany, Russia, 16) WAP-Internet: 1.2.1, 17) GPRS/ SMS/ EMS/ MMS: Var, 18) Text yazma ozelligi: T9, 19) Resim show: Var, 20) Hesap makinasi: Var, 21) tus kilidi: Var, 22) Renkler: Silver-Siyah, 23) Oyun: Var, 24) Cift Bluetooth her hattta ozel, 25) 3G goruntulu kamera.

vatan...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla ben bu adamlara bayılıyorum ve destekliyorumda marka üretiyoruz adı altında herkese 10 lira üretikleri malı 50 lira satan tekelcilerin tekelini kırmaya başladılar ve alanda bilerek alıyor zaten bunlar bukadar kopyaladıkca digerleride adam akılı fiyatlarla satış yapmaya başlayacaklardır umarım....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla ben bu adamlara bayılıyorum ve destekliyorumda marka üretiyoruz adı altında herkese 10 lira üretikleri malı 50 lira satan tekelcilerin tekelini kırmaya başladılar ve alanda bilerek alıyor zaten bunlar bukadar kopyaladıkca digerleride adam akılı fiyatlarla satış yapmaya başlayacaklardır umarım....
    aynen katılıyorum usta
    cep telefonumuzda zaten eskimişti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamlar yapıo abi yaa :P

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar vestel tv.leride kopyalamışlar kuzey ıraskta satıyorlarmış.vestel adıyla korkulur bunlardan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çin değilmi beni ellerine verseler benide kopyalarlar
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çin değilmi beni ellerine verseler benide kopyalarlar
    çin dedinmi beş dakika düşüneceksin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vallaha cin falan diyorsunuz ama arkadaşlar ben bire bir inceledim hiçde kalıtesiz durmuyordu o kadar özellik bir arada ve bu fiyata yapılıyorsa bence başkalarının gözü doymuyor ve kazançlarına kazanç katmak için aynı özellikte ve aynı ürünü kat ve kat fazla fiyatlara satıyorlar yok kopya yok kalıtesiz malzeme deyip karalamaya calışıyorlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler bunlarla ne yapılacak tam hırkıslar yaw

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cok zekı ınsanlar.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri