REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: sunny 10051 fta resetliyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny 10051 fta yardım

ustalar bende sunny 10051 fta var..makina kafayı yedi durmadan kendine reset atıyor..lütfen bana yardım edin
    sistem bilgileri:
    s-w version: 02,10,30,00 2008-05-19
    h-w version: 10.01.05.00 2008-05-19
    bootloader : 0.1.0

sistem bilgileri böyle.. makina kendini açıp kapatıp duruyo...yüklemede yapamıyorum hiç bi program makinayı tanımıyo..lütfen yardım edin...
    şimdiden ilginize teşekkürler....
    Konu judge06 tarafından (28-05-2008 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu başlıgını deyiştir yoksa cevap alamassın kural 1
    sunny 10051 fta diye saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı judge06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar bende sunny 10051 fta var..makina kafayı yedi durmadan kendine reset atıyor..lütfen bana yardım edin
    sistem bilgileri:
    s-w version: 02,10,30,00 2008-05-19
    h-w version: 10.01.05.00 2008-05-19
    bootloader : 0.1.0

sistem bilgileri böyle.. makina kendini açıp kapatıp duruyo...yüklemede yapamıyorum hiç bi program makinayı tanımıyo..lütfen yardım edin...
    şimdiden ilginize teşekkürler....
    Yazılım ve yükleme loaderı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ,yazılımı yüklemeyi deneyin bakalım..

Olmazsa başka yolları deneyelim..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılım ve yükleme loaderı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ,yazılımı yüklemeyi deneyin bakalım..

Olmazsa başka yolları deneyelim..!

ilgine çok teşekkürler HCakir...söylediğin programla yazılımı atmaya çalıştım fakat bu program benim receıver ı görmüyor hata veriyo failed 3 diye.başka ne yapabilirim ilgine çok teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı judge06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilgine çok teşekkürler HCakir...söylediğin programla yazılımı atmaya çalıştım fakat bu program benim receıver ı görmüyor hata veriyo failed 3 diye.başka ne yapabilirim ilgine çok teşekkür ederim
    Com portta bi sıkıntı olabilir başka bir pc de denemenizi öneririm..!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri