REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ADSL abonelerine bedeva internet

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ADSL abonelerine bedeva internet

TTNet ADSL aboneleri, TTNet WiFi Kablosuz İnternet servisinden ücretsiz yararlanabiliyor. İşte bunun yolu;
    31 Mayıs'a kadar tüm TTNet ADSL aboneleri, TTNet WiFi Kablosuz İnternet servis noktalarından internete ücretsiz olarak bağlanabilecek.

Bunun için müşterilerin, TTNet WiFi servis noktalarında web tarayıcılarını açtıklarında karşılarına çıkan web sayfasına ADSL hizmet numaralarını, kullanıcı adlarını ve şifrelerini girmeleri yeterli.

TTNET WiFi SERVİSİ NEDİR?
    TTTNet WiFi, TTNet'in, kablosuz, hızlı internet erişimidir. TTNet WiFi ile, havaalanları, oteller, alışveriş merkezleri, konferans merkezleri, marinalar, kafeler, fuar alanları gibi yerlerde, taşınabilir bilgisayarınız (dizüstü bilgisayar, el bilgisayarı-PDA), veya Wi-Fi uyumlu cep telefonunuz üzerinden internete bağlanabilirsiniz.

TTNET WİFİ SERVİS NOKTALARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYANIZ

TTNET ADSL ABONESİ DEĞİLSENİZ NE OLACAK?

TTNet ADSL abonesi olmayan İnternet kullanıcıları da TTNet WiFi servis noktaları veya Türk Telekom ofislerinden satın alabilecekleri TTNet WiFi kartlarıyla bu hizmetten yararlanabiliyor.

Günlük 30, 60 ve 150 dakika; haftalık 300 dakika ve aylık 1800 dakika şeklinde 5 ayrı seçenekte satışa sunulan bu kartlarla, TTNet ADSL abonesi olsun veya olmasın tüm tüketiciler TTNet WiFi servis noktalarında kablosuz İnternet erişimi servisinden yararlanabiliyor.

KREDİ KARTIYLA DAKİKA SATIN ALINABİLİNİYOR

Ayrıca TTNet, sayıları Türkiye genelinde her geçen gün artan TTNet WiFi servis noktalarında açılan web sayfasından kredi kartı ile ödeme yaparak TTNet WiFi dakikası satın alma imkanını da sunuyor.

Şimdi merak edilen 31 Mayıs'tan sonra bu servisin hangi fiyattan sunulacağı, bu uygulamanın diğer servis sağlayıcılarıyla olan rekabete ne derece uygun olduğu...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

TTnet Wifi sevis noktaları

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Kemal Turan tarafından (06-03-2008 Saat 13:05 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler bilgilendirme için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tam zamanında yeni Laptop almıştım deneyelim bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten o tarz yerlerde mutlaka kablosuz bir ag baglantısı vardır gerek yokki??
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen. bugun havaalanına gittim. PDA ile direkt 4 5 tane hat buldum. dün gecede merkezi olan başka bi yerdeydim. oralarda zaten oluyor.
    ama yinede iyi denilebilecek bir durum.
    ama şahsen ben adsl müşterisi olmasan ve bir notebookum olsa bahsedilern tarifelerden almam. zaten merkezi yerlrde fazlasıyla var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet öyle yerlerde kablosuz ağ var ama, güvenlik derecesi ne kadar? Bana göre çok az.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türk telekomm yapmazdı böle şeyler yaa.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turkocigo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Türk telekomm yapmazdı böle şeyler yaa.
    kaz gelecek yerden ördek esirgemez
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaz gelecek yerden ördek esirgemez

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri