Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Yeşil kart tamamen kalkıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O kadar yeşil kart almış insanlar tanıyorumki varya belki inanmasınız arkadaşlar yemin ederim multi milyarder herne mantıkla alıyorlarsa yaaa başbakanın dediyi gibi herkes dayı buluyor dayıları hallediyor,peki başbakan aylık veya 3 aylık gibi maaş verecekse o zaman gerçekten yardıma veya yeşilkarta ihtiyacı olan vatandaşın sağlık durumu ne olacak dr. nasıl gidecek nasıl muayene olacak ve neden burası herkes için bütün insanlar için almanyada olduğu gibi kartlı olmuyor almanyada her vatandaş 3 ayda bir kart alıyor 3 aylık olarak ve istediği zaman istediği doktora gider.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mmeett Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya arkadaş bırak bu işleri
    ne toz pembesi asıl toz pembe yaşayan sensin biraz doğuya gitte gör bakalım bu insanlar neler çekiyo antepten bunları söylemek kolay tabi
    geçinmeye gönlü olmayan gelinin çocuğu olmazmış
    Bak arkadaşım ben sana bir örnek vereyim bir işyeri düşün senin normal işçin 500 ytl ye çalışırken doğudan bir arkadaş geliyor ve sana diyorki; ben bu işyerinde 300 ytl ye çalışırım ayrıca istersen sana bu fiyata çalışacak işçide bulabilirim diyor ve sende tabi kar etmek için bu teklife balıklama atlıyorsun işte buradaki durum bu yani ekmeğimizle oynanıyor.
    Ayrıca ben onların memleketlerinede gittim ve gördüm kendi topraklarını ve nimetlerini yediler bitirdile şimdi daha batılara göz diktiler bunları anlıycanı umarım tabiki genel olarak ele alamayız ama büyük bir kısmı bu şekilde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birader bu konuda yeşilkart kaldırılacakmış diye bi başlık atılmış
    ama sen işi ırkçılığa vuruyorsun
    bu işin kürdü türkü mü var memleketi asıl sömürenler belli zaten
    bak yukardaki aliharbiye arkadaşımız neler yazmış bi oku

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mmeett Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    birader bu konuda yeşilkart kaldırılacakmış diye bi başlık atılmış
    ama sen işi ırkçılığa vuruyorsun
    bu işin kürdü türkü mü var memleketi asıl sömürenler belli zaten
    bak yukardaki aliharbiye arkadaşımız neler yazmış bi oku
    Boşver kardeşim ben ne söylersem söyliyeyim sen yine anlamak istediğin gibi anlıyorsun onun için boşuna tartışmayalım
    ayrıca bu ırkçılık değil yapılan haksızlığın ne olduğunu göstermektir. (nokta)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zaten ihtiyacı olmayan kişilerde kullanmaya başlamıştı bu kartı bir düzenleme yapılması iyi olur elbette
    Aaynen katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muratbab Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Boşver kardeşim ben ne söylersem söyliyeyim sen yine anlamak istediğin gibi anlıyorsun onun için boşuna tartışmayalım
    ayrıca bu ırkçılık değil yapılan haksızlığın ne olduğunu göstermektir. (nokta)
    gerçekler bunlardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vay be inşallah dedikleri olur millet daha güzel bir sağlık hizmeti görür
    teşekürler bilgin için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zaten ihtiyacı olmayan kişilerde kullanmaya başlamıştı bu kartı bir düzenleme yapılması iyi olur elbette
    +1...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri