REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yeşil kart tamamen kalkıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yeşil kart tamamen kalkıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yeşil kartın tamamen kalkacağını söyledi. Peki yeşil kartlılara ne olacak?
    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yoksulların sağlık hizmetleri için kullandığı yeşil kartı tamamen kaldıracaklarını söyledi. Şu anda yeşil kartlı olanlar Genel Sağlık Sigortası kapsamında sayılacak ve primlerini devlet ödeyecek...

YEŞİK KARTLILARA NE OLACAK?
    TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülen Sosyal Güvenlik Reformu’na ilişkin yasa tasarısı kapsamında yeşil kartın kademeli olarak kaldırılması planlanıyor. Düzenlemeye göre yeşil kartlılar, yasanın yürürlüğe girmesinin ardından 2 yıl boyunca başka bir işleme gerek kalmaksızın Genel Sağlık Sigortası kapsamında sayılacak. Daha sonra Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) belirlediği kriterlere göre, primleri devlet tarafından ödenecek kişiler saptanacak.
    Erdoğan, şöyle konuştu:

‘Yeşil kartı tamamen kaldıracağız. Sağlıkta eksiklerimiz olduğunu kabul ediyoruz. Sağlıklı bir hizmet alacaksan ya rüşvet vereceksin ya da bir dayılar bulacaksın. Çünkü damdan düştük, bunları hep yaşadık gördük. Ama bu devran artık gerilerde kaldı. Eksiklerimiz yok mudur? Muhakkak vardır. Her şey dört dörtlük müdür? Hayır değil. ”

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten ihtiyacı olmayan kişilerde kullanmaya başlamıştı bu kartı bir düzenleme yapılması iyi olur elbette

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zaten ihtiyacı olmayan kişilerde kullanmaya başlamıştı bu kartı bir düzenleme yapılması iyi olur elbette
    AYNEN KATILIYORUM SANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Doğu ve güneydoğudaki vatandaşlarımız(kardeşlerimiz) memlekete düşman yetiştirmek için 7-8 tane çocuk yapıp bu karttan faydalanıyorlar evet hepsinin yeşil kartı var.

Evlerine montaj yapmaya gidiyorum bir tarafta kömür sobası içi boş duruken diger tarafta 5-6 çubuklu elektrikli soba ile evi hamama çeviriyorlar tabi elektrik parası onların cebinden çıkmıyor nede olsa kaçak

Sözde biz kardeşiz ama bunların hepsinin altında bu devleti çökertmek var

Kendisine düşman yetiştiren bir devlet gördünüzmü hiç görmediyseniz türkiyeye bakın bakında öğrenin nasıl düşman kazanılır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muratbab Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Doğu ve güneydoğudaki vatandaşlarımız(kardeşlerimiz) memlekete düşman yetiştirmek için 7-8 tane çocuk yapıp bu karttan faydalanıyorlar evet hepsinin yeşil kartı var.

Evlerine montaj yapmaya gidiyorum bir tarafta kömür sobası içi boş duruken diger tarafta 5-6 çubuklu elektrikli soba ile evi hamama çeviriyorlar tabi elektrik parası onların cebinden çıkmıyor nede olsa kaçak

Kendisine düşman yetiştiren bir devlet gördünüzmü hiç görmediyseniz türkiyeye bakın bakında öğrenin nasıl düşman kazanılır
    arkadaşım konuşmalarına biraz dikkat et
    ondan sonra niye bu insanlar dağa çıkıyor diyosunuz
    böyle dışlamaya hakkın yok
    sadece doğuda mı yapılıyor sanki o dediklerin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mmeett Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım konuşmalarına biraz dikkat et
    ondan sonra niye bu insanlar dağa çıkıyor diyosunuz
    böyle dışlamaya hakkın yok
    sadece doğuda mı yapılıyor sanki o dediklerin

Ne yapalım yani dağa çıkmasınlar diye onlara üstün bir varlık gibimi davranalım gerçek bu işte bende güneydoğuluyum ama kendi memleketimizde yürüyemez olduk bunlar yüzünden onlar zaten dağa göndermek için o kadar doğuruyorlar sanırım sen batıda yaşıyorsun ben gaziantepteyim ve şu anda burayı sarmış durumda hepsi ve gözümle gördüklerimi söylüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muratbab Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

aynen katılıyorumsana bende montaja gittiğimde çok gördüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne yapalım yani dağa çıkmasınlar diye onlara üstün bir varlık gibimi davranalım gerçek bu işte bende güneydoğuluyum ama kendi memleketimizde yürüyemez olduk bunlar yüzünden onlar zaten dağa göndermek için o kadar doğuruyorlar sanırım sen batıda yaşıyorsun ben gaziantepteyim ve şu anda burayı sarmış durumda hepsi ve gözümle gördüklerimi söylüyorum
    sizin gibi doğulu olacağıma ölürüm daha iyi
    merak etme arkadaşım bende doğuluyum ve neler yaşandığını biliyorum
    sana kimse üstün varlıkmış gibi davran demiyor ama hayvan muameleside yapma
    o insanlar cahil kaldılar ve senin gibiler yüzündende bu böyle devam edecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mmeett Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sizin gibi doğulu olacağıma ölürüm daha iyi
    merak etme arkadaşım bende doğuluyum ve neler yaşandığını biliyorum
    sana kimse üstün varlıkmış gibi davran demiyor ama hayvan muameleside yapma
    o insanlar cahil kaldılar ve senin gibiler yüzündende bu böyle devam edecek

Yahu kardeşim okutuyosun üniversiteleri karıştırıyorlar okutmuyosun dağa çıkıyorlar iş alanı sağlıyorsun yakıp yıkıyorlar bunun neresinde cehalet bence sende gördüğün toz pembe rüyadan uyansan iyi olur hikaye bunlar

Ha bu arada benim hiçbir parti ile yada siyasi işlerle alakam olmadı ben sadece devletini seven bir vatandaşım
    Konu muratbab tarafından (06-03-2008 Saat 15:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaş bırak bu işleri
    ne toz pembesi asıl toz pembe yaşayan sensin biraz doğuya gitte gör bakalım bu insanlar neler çekiyo antepten bunları söylemek kolay tabi
    geçinmeye gönlü olmayan gelinin çocuğu olmazmış

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri