Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ben sevdim burasini,herkese merhaba.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ben sevdim burasini,herkese merhaba.

forumda

1-Üye olduktan sonra forum kurallari bölümünü okuyarak onun oraya süs diye konulmadigini anlayacagima
    2-Zeki ,cevik, ahlakli ve ayni zamanda yazi yazip paylasan bir üye olacagima
    3-Arama yapmadan konu acip yetkililerin sinir katsayilarini artirmayacagima.
    4-Adminlere itaat edecegime..
    5-Actigim konulari kilitleyen yetkililere sövmeyecegime. Ayrica konuyu kilitlediler diye özel mesajla hesap sormayacagima
    6-yolladigim yazinin forumda daha önce verilmis olmasindan dolayi arama motoruna camur, pislik atmayacagima.
    7-Forumda büyük harfle yazi yazmanin bagirmak anlamina geldigini büyük harfle yazi yazmadan ögrenecegime ve uyari almayacagima
    8-Zirti pirti yanlis yerlere konu acip yetkililerin sürekli tasimacilik yapip bel fitigi olmalarina sebep olmayacagima
    9-Asla ve asla bu adminler kendini ne saniyo diye düsünmeyecegime.
    10-Actigim konulara kimse cevap yazmiyo diye kahrolmayacagima.Ne olurr yorum yazin diye sayfalarca aglamayacagima Ne ararsan kendinde ara baskasi yalan aglar atasözüne göre davranacagima.
    11- Gerekli gereksiz smileylerle mesajimi doldurup kendimi foruma bi katkida bulunuyor sanmayacagima.
    12-üye olduktan hemen sonra bismillah yok sunu söyle yapsaydiniz, yok su niye söyle diye ukala tavirlar sergilemeyecegime.
    13- Admin ve modlara sirinlik yapip yag cekip kendime katki saglama amacini asla gütmeyecegime..
    Harddiskim, ADSL modemim, mausum, klavyem üzerine and icerim...

juli..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel bir yemin.hoşgeldin aramıza

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hoşgeldiniz arkadaşım biraz eski uyemizsiniz ama görüşleriniz ve andınız için teşekkurler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hoş geldiniz,iyi çalışmalar dilerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sagolasin kosovali.birazda gulelim, su fani dunyada ne olur dimi?allah hepimizi daima aglatmayip guldursun kardes.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

juli arkadaşım hoş geldin. Acaba Bush da senin yaptığın yemin gibi yapmışmıdır?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güzel yemin Hoş geldiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hoş geldin umartım forum ve senin için hayırlı olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hoşgeldiniz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hoşgeldin juli

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri