Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Ýngilizce-Türkçe çevirme linki

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ýngilizce-Türkçe çevirme linki

Ýngilizce metni kopyalayýp yapýþtýrýyorsunuz, yoðunluða göre birkaç saniyede çeviriniz hazýr. Deneyin ve çeviri doðruluk oranýna siz karar verin. Bilgisayar desteklidir ve internete baðlý çalýþýr.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Paylaþým için teþekkürler.
    ben bunu denemiþtim ama kullanacaklar beklenen verimi alamýyacaklardýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý turkocigo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Paylaþým için teþekkürler.
    ben bunu denemiþtim ama kullanacaklar beklenen verimi alamýyacaklardýr
    Hiçbir çevrim linki veya programý tam netice vermez. Çevirdiðin metinle alakalý bilgin varsa yaklaþýk çeviriyi kendin anlayabilirsin. Ben kullanýyorum ve tam olmasa bile bana anahatlarýný veriyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kemal Turan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hiçbir çevrim linki veya programý tam netice vermez. Çevirdiðin metinle alakalý bilgin varsa yaklaþýk çeviriyi kendin anlayabilirsin. Ben kullanýyorum ve tam olmasa bile bana anahatlarýný veriyor.
    tabikide iyi kötü bi çeviri yapýyor. ama bildiðin gibi ingilizcede neredeyse her kelimenin 3 4 anlamý var bu yüzden çevirme asnasýnda bu kelimeler en çok kullanýlan karþýlýðý olarak çevriliyor. bence bu tür çeviri programlar sadece kýsa ve basit cümlelerde kullanmak mantýklý.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri