Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Flash Tv, Destİ İzdİvaÇ İÇİn Star'a Uyari GÖnderdİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Flash Tv, Destİ İzdİvaÇ İÇİn Star'a Uyari GÖnderdİ

MEDYATAVA-Star TV, Flash TV'den transfer ettiği Dest-i İzdivaç adlı programı önceki günden itibaren yayınlamaya başladı. Flash TV bunun üzerine harekete geçti ve kanala bir ihtarname gönderdi.

Flash TV, Dest-i İzdivaç adlı programın kendilerine ait olduğunu ve Star'ın yayınlayamayacağını bildirdi. Yyaıa devam etmesi durumunda mahkeme yoluyla durdurma kararı alacağını Star'a ileten Flash TV, sunucusu gitse de aynı programı Flash TV'de yapmaya devam ediyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne programmış Flash tv sürekli alt yazı geçiyor farkettinizmi bilmiyorum arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

programın içeriği nedir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    programın içeriği nedir?
    Evlilik programı su an dahi var her 2 kanalda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

erkekler kadınlar gidiyor. bekarım felan muhabbeti. bana karı - koca bulun işleri felan. bazen denk gelirse izliyorum. yerlere yatıyorum gulmekten yaa.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    erkekler kadınlar gidiyor. bekarım felan muhabbeti. bana karı - koca bulun işleri felan. bazen denk gelirse izliyorum. yerlere yatıyorum gulmekten yaa.
    Aynen bende öyle ama baya bir muhabbet programlar ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu program bir acayip ya 60 70 yaşındaki nineleri dedeleri cıkarıp evlendirmeye calışıyorlar tam modrn çöpçatan valla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya diyorlarya ben 24 yaşındayım bekarım kendine güvenen bayanlara hodri meydan filan yaaa yuva kurmanın sevabı büyükmüş 2 kanalda devam etsin ne olucak bir zamanın saklambacı bu tür programlar ev hanımlarının vaktini tvnin karşısında gecirmesine bire bir
    tşklr paylaşım için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında çöpçatanlıkmı yoksa başka bir şeymi incelemek lazım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri